söndag

Ställde klockan på 7 i morse för jag skulle följa med moster och jobba på lovisedal, tjänade 500kr så lite nöjd var jag. Men jag har typ bränt mig i solen och jag har fått värsta randen! Så fuuuuult. Memma kom och hämtade m ig lite efter ett och vi åkte och hämtade bpten som skulle sjö sättas. Fick skjuts av arne in till norrtälje där jag skulle möta alex. Jag alex robin och en annan tjej som jag glömt namnet på satt vid en ute servering och bara chillade, rätt mysigt vare. Alex var tvungen att ta bussen som gick vid 4 så då gick jag med robin en bit på vägen för han skulle åt samma håll som jag. Fick vänta på att mamma skulle komma hem och öppna, klantig som man är så glömmer man nyckeln. Nettan (min morbrors fru) som bor i skåna var på besök här i roslagen. Trevligt. Cyklade för att möta mia och sedan gå upp till sport cetrum för att kolla på matchen som micke spelade. Lite spårad humor hade vi ialf. Menmen så kan det gå och nu sitter jag här ute på balkongen med datan i knät, klockan är 20.23 och jag måste börja tänka på att jag ska laga mat till mig själv. Antar att det kommer bli mackaroner och bacon,

Helgen

Nu har helgen passerat och det är söndag. Kan ju börja med att berätta vad som hände i fredas.
Okej det började ju såklart med att jag gick i skolan, fast jag och mia drog hem lite tidigare. Vi hamnade hemma hos henne ett tag innan jag var tvungen att dra för jag skulle vara i roden klockan 5 för att träna på dansen inför kvällen. Dansen började 19.50 och fy fan vad pinsamt det var! Höll ju nästan på att ramla för att det var så gropit i marken. Men jag höll mig stadigt på benen. Nör det var färdigdansat och jag hade bytt om till lite normalare kläder gick vi och åt. Satt där och chillade ett tag innan vi gick tillbaka till parken igen. Träffade Alex, Patrik och en masssssa andra sköna människor. Blev lite trassel och problem ett tag på kvällen men det verkade reda ut sig ialf. Och min kväll blev att jag var med alex robin och andreas, har ingen aning om vart mia alicia och denice tog vägen. haha.
Men kan säga att kvällen var hur mysig som hellst, men det kan ju mest bero på att det var du som stod och höll om mig. <3

Lördagen var att vi skulle fira jocke, men det blev inte riktigt som tänkt. Senare på kvällen kanske lite försent om jag får säga det själv, gick jag för att möta mia. På väg till henne kom alex, robin och rasmus för att möta mig. Satt vid en bänk vid en fontän ett tag, kan lika gärna sticka in en kommentar att mia låg ner på marken.... Synd var bara att ni var tvugna att dra hem så tidigt. Saknade din närhet.
Men man får ju inte hänga läpp allt för länge, utan det blev spår för mig och mia, massa skrattanfall med micke och andreas på vägen hem. Konstiga smeknamn eller vad säger man? haha.
Sov hos mia båda dagarna, über mysig!

looooooooooooove Sarah

Hos sötnosen

Jahaja, nu sitter jag här hos mia och dregglar över hennes skor. Såååååå snyyyyggga! Vi råkade dra lite tidigare från skolan idag, inte bra.....
Elin tittade förbi en liten snabbis, trevligt. Nej men ikväll blir det dans i parken för mig, kanske en aning pinsamt men lite kul äre. Mia sitter och äter någonting funderar på att dra hem och äta själv och sen knalla upp till roden för att gå igenom dansen innan vi drar ner till parken. Kommer träffa många sköna personer sen ikväll och jag gillart. Ska även sova hemma hos miafia. Juste kan ju säga att patrik kom hem igår!

Antar att vi ses ikväll? :)
Puss



Köpa löshår?

Juste! Nu när jag blivit brunett så undrar jag om det är någon som vill köpa mitt oanvända löshår? (blont). Det är endast testat en gång, men jag insåg att det var fel blonf färg till mitt hår eftersom jag var lite orange. Fint skick!

Godnatt

Sarah Björling Bogefors är för tillfället en av världens lyckligaste tjej

You make me happy

God natt, kyssar


Före-under-efter




Brunett!

Hallå där, nu kan jag berätta att jag har blivit brunett, eller brunett och brunett. Det är snarare mer "svart" och typ som röda slingor i. Jag tycker det blev rätt lyckat.
Minns inte riktigt vad som har hänt dom här senaste dagarna, så kan säga attd et inte var någe intressant. haha.
I morron har jag prov i SO om andra världs kriget, och det kommer gå åt helvete. Sen klockan 19.15 ska jag dansa på "lilla scenen"  nere i parken någonstans. Kommer antagligen göra bort mig men, vafan orkar inte bry mig.
Nej det här fick bli ett litet kort inlägg kommer inte på vad jag ska skriva för tillfället måste städa mitt rum och plugga.

Hare gött!




** Hoppas att det inte stämmer det jag fick höra**

Avslutning!

Nu är jag äntligen redo för avslutnings middan och själva avslutningen. Var med mamma till täby för att köpa skor klänning. På väg dit åkte vi förbi arninge. Jag hade turen med mig idag, hittade allt på en gång. Där blev det två par högklackade och ett par gummistövlar som jag ska ha till p&l. När allt var betalat åkte vi vidare till täby c. Gick in i första affären och det var salt. Jo gissa där hängde den, jag bara älskar den! Tack mamma för att du köpte allt till mig idag.

Så här kommer det se ut:
Middagen - Orange klänning, högklackade skorna med spets, smycken mm.
Avslutningen - Vit klänning, svarta högklackade, smycken, rosa blomma i håret, mm.



sant så sant

Jag skryter gärna,
men spelar inte känd,
jag är född som stjärna,
och jag kommer dö som legend.


En mindre,

Kom precis hem från tandläkaren efter att jag dragit ut en tand. Alltså usch, hatar verkligen att ta dom där bedövnings sprutorna. Kommer nog inte till skolan idag..... förlåt mia <3
Ska sedan hem till födelsedags barnet för att äta tårta.

Men nu ska jag fortsätta leta skor till middan och avslutningen. cya


Grattis!

Grattis till jocke som fyller 19 år idag




Söndag

Ja, gick ju och la mig mellan halv 8 och 8 i morse. Var tvungen att gå upp klockan 11 för att jag och jocke skulle ut och springa. Det gick ju lite sämre en väntat. Resten av dagen har jag bara tagit det lugnt, kollade på 17 again. Hur kan man vara så snygg!? Zac Efron, mums.
Btw, jag ska ta ut en tand i morgon, så önska mig lycka till för nu ska jag gå å sova.
Peace.


Samling hemma hos mig eller hur är det?

Yeeees! Nu har mamma jobbat natt hela helgen så nu var det samling hemma hos mig igen. Älskar att ni finns vid min sida.
Men kan berätta lite kortfattat om gårdagen. Började med att denice och mia kom, vi kollade lite på robinson sen kom elin och mia. Vi började fixa oss en aning, elin var dock tvungen att dra hem tidigt för det var hennes ända skjuts hem.
Vi gick ut för att möta manne, marcus, jimmy och ervin. Efter ett tag hör tommy av sig och undrar vad som händer så vi bestämde att han och robban, rasmus, och namnet jag inte kommer ihåg. Sen bleeev det ös. Sebbe och hans "lillebror" skalman tittade förbi å spårade. haha. Rakad mittbena eller vad säger man?

Kvällen var kul ialf, men synd att du inte kunde komma in till norrtälje och titta förbi.

Har inte lagt in bilderna en så det kommer så fort som möjligt, kan ju kommentera att jag och min granne jimmy satt ute på balkongen efter jag hade städat till klockan halv 8 och pratade.

ciao

HAHA

Hahaha, så skön!

http://www.youtube.com/watch?v=ToxqeBGEjx8

Tjolahoppsan

Ligger här i sängen breve manne :D klockan är nu 03.30. Galen kväll! Massa bus och körande mot enkelriktat. haha. Elin säger jag bara! men ska sussa nu ialf. Godnatt.

GRATIS MODE

 

Kolla in sidan www.gratismode.se, du kan där samla poäng för att få gratis presentkort på tex. JC, Gina tricot, H&M, nelly.com mm
Det funkar!

God morron

God morgon? Klockan är nu 17.03 men jag och alicia vaknade av att mia ringde runt klockan 13.00. Efter ett litet tag kom elin och mia hit och myste ett tag innan vi alla gick ut för att gå ut med hundarna. Alicia drog då hem medan vi tre gick för att möta jocke snabbt och sedan knata ner på stan för att käka lite.
Sitter nu i sängen medan mia och elin fixar sitt hår. Ikväll blir det väl chilla hemma hosm ig om vi inte hittar på någe annat.
Jag hatar verkligen norrtälje! Kommer bli så jävla skönt sen när jag börjar på st. eriks och förmodligen kommer flytta in till stan.
Men nog om det hära, vad händer ikväll? haha.
Men ska pysa nu, cya.

Sängen

Klockan är nu 03,10 och jag ligger i sängen med Alicia och myser, ska kolla bolt nu. Känn på den ni. haha.


Äntligen!

Äntligen säger jag bara. Nu är min blogg lite fixad, tack vare älskling mia.
Mia och Alicia är här och myser med mig! Älskar dom flickorna.
Jag jobbade idag, det var rätt kul faktiskt, så kommer börja jobba ordentligt snart.... haha.

Läääääääääängtar tills i morron ni ska bara veta :)

Nu ska jag pysa ut med mia lite, synes

Segt....

Yesyes, sitter här i skolan och tråkar! Mia är inte här och alicia har inte kommit från idrotten en, så kan säga att jag har väldigt tråkigt. tiden segar sig verkligen fram idag, jag vill bara sluta, vi är ju lediga i morron och på freda! SKÖÖÖÖNT!
Ska jobba idag! hehe, hoppas att det går bra.

*Vad händer ikväll?

puss

Städa?

Vet ni hur tråkigt det är att städa? jag vet för jag gör det i mitt rum just nu, någon som vill göra det åt mig?
Josef ringde nyss också, så nu ska jag jobba lite efter skolan. Hoppas det går bra.

brb på ett tag cya <3


Skola

God morgon allesammans. Nu sitter jag i skolan och tråkar, har språk just nu men de flesta är nere i träslöjden för att fortsätta med husbygget. Hade nyss nationella i kemi, det gick väl sisådär ganska bra, trodde det skulle bli helt katastrof men icke sa nicke. Jag vill att min Mia ska vara i skolan! Det är sjukt tråkigt utan henne.....
Vill bara att dagen ska rulla mot slitt slut så man kan åka hem från den här trista skolan. Fast vi går ju bara en dag till sen är vi lediga, wohoo!
Aja cya, kisses


<3

I think I begin to fall in love.......

kylskåp kylskåp tegelsten tegelsten

Jahaja ännu en förlust för djurgården. Fy helvete vad surt! Det går verkligen dåligt för pojkarna, så vad ska man säga? visste ju nästan att dom äckliga råttorna skulle vinna. Jag skrek så jävla mycket att jag vart alldeles yr och höll på att svimma. Jag rekomenderar att inte göra så, haha. Och jag vet en som kommer vara lagom hes i morgon. Det vart jag alicia och elin som åkte in den här gången, mia hade så grymt ont i magen att hon knappt kunde stå satt hon stannade hemma, och jag tror nästan det var bäst för vem ville se den här matchen?
I alla fall, när vi kom till stockholm åkte vi till odenplan för att käka på en kina resturang, och visst det var faktiskt rätt gott (inte lika gott som här i nt men) förutom att vårullarna luktade/smakade koskit och kycklingen i 4 små rätter var slemmig. 3 av 5 toasters. hehe. Kan fylla i att vi träffade hampus där inne vid råsunda.
Btw, gjorde nationella i kemi idag också, och jag tror att det gick åt helvete. Men who cares? Kommer ha nationella i kemi i morgon också men då ska vi labba.
Skolan rullade på som vanligt men jag skippade idrotten för jag var sjuk så jag åkte hem istället. Träffade alex en stund innan hans buss gick. Trevliiigt trevliiigt!

Jusste måste bara berätta att jag fick gratis pommes när vi var vid teckniska av han som jobbade där i grillen. Så happy var jag för det, ni kan inte gissa hur hungrig jag var!
Ska nog kolla film nu och sen sova, är ju skola i morgon och klockan är nu 00,39
Lägger in lite bilder i morron när jag lagt över det i datan.

Godnatt alla hesa små jävlar! :)

Söndag

Hej alla tomtenissar, ligger nu i sängen med datan i knät. Jag hatar verkligen söndagar! Varför ska sånna trista dagar finnas? Bara onödigt med tid. Man kan ju knappt göra någonting, jävla skola.
Fast, tycker jag var rätt duktig idag, gick upp tidigt (11.00) för att åka till norrtälje igen, skulle ut och springa med jocke. Nu jävlar ska jag komma igång? Vi sprang till malstasjön fram och tillbaka. Sen efter det har jag bara segat fram dagen. Älsklings Mia kom hem från uppsala runt 20.30 så jag och Alicia åkte för att möta henne. Satt och snackade lite skit innan vi drog upp till donken. Och gissa jag tog en vatten. haha.

Kan säga att jag och Alicia drog till norrtälje igår och träffade Alex och gänget, Vi höll till ovanför bion, spårspår! Men det var mysigt :)

Och sen i morgon är det derby!!! DJURGÅRDEN - AIK. Hoppas på en djurgårds vinst men, haha har ju inte gått så jätte bra för oss på sistonde. Men vad säger man? Lycka till.

                                                          

Godnatt <3

SMS

Bara för att jag får glada sms!

090516

Hejsan, nu sitter jag hemma hos alicia och myser. Hon sitter tyvärr och äter men antar att hon är klar snart. Jag kommer som sagt att sova här, galet det kommer spåra! haha. Det första vi fick se när vi kom in i hennes rum var en jätte spindel som var minst 7m. Allvarligt! Men nog talat om det nu. Vi kommer ialf ha en super mysig kväll, antar att vi kommer kolla på eurovision song contest eller annat mys eller åka in till norrtälje (a), hehe och vad kan det bero på? haha.

Som sagt jag gick ju upp klockan 06.00 i morse för att följa med moster och jobba på roo gård. Det var rätt kul, men det blev drygt efter ett tag när ingen kom och köpte nått. Tjänade 500 på att nästan inte göra någonting, så nöjd för det är jag.

Här kommer lite bilder på klänningen jag fick igår!


Fick även mamma att beställa ett par till skor som jag kan ha på avslutningsmiddan, men då måste jag smöra lite för pappa så han kan köpa en till klänning dit.

Pussar

God morgon!

Klockan är nu 07.07 och jag har redan vart vaken en halv timme. Galet! Sitter och äter frukost ska gå om ca 10 min, så måste börja sminka mig snart. Mina hundar maja och tingeling sitter så vaacker bredvid mig och hoppas på att en liten bit macka ska trilla ner i deras mun.
men nu är klockan 8 över så måste kila och göra i ordning det sista.
Hare bäst!

happy day

Hallå i stugan!
Klockan är nu 01,14 och jag måste verkligen tänka på att tagga ner i sängen snart. Ska upp kvart över 6 i morgon bitti för jag ska följa med moster och jobba på roo gård. Det kommer nog bli helt okej, får ju pengar så då slipper jag känna mig fattig igen. haha.
Det blev skola för mig idag, grattis till mig! Men fy mig som åkte hem lite tidigare. Åkte då till mia för att fixa oss innan vi skulle dra till sthlm. Inne i norrtälje mötte vi upp linnea och elin innan vi hoppade på bussen till teckniska. Väl där inne blev det donken en massa väntan på att manne å patrik skulle komma.
Vi knatade ner till kungsan för att loda runt där det var "rix fm", kulkul! EMD var väl höjdpunkten på hela kvällen men, hahaha. Det var mysigt när det bara var vi tjejer igen!
Har inte direkt någe mer att berätta om när vi var där inne, kom till hedliga norrtälje igen. Väntan på att alicias pappa skulle komma och hämta oss hade jag och alicia lite krig med ett skydd som man har till cykeln och hennes sjal. Myyyyys på dig gumman! När andra gänget kom in med nästa bussen sprang alicia dit och jag satt och snackade med alex och robin. Trevligttrevligt!

Väl hemma hängde det en påse från nelly.com på min dörr. Och gissa vad som var i den!...... Jo min klänning som jag ska ha på skolavslutningen! Och gissa att jag vart glad och tyckte den var fin!
Bilder kommer i morron, för jag måste verkligen sova nu.

Hare gött och sov så sött allesammans!

Fattas skor

Hejsan.
Nu har jag beställt klänningen jag ska ha på skolavslutningen. Skulle beställa ett par skor också men nu hittar jag dom inte, det suger för dom passade as bra till klänningen. Så nu sitter jag och letar efter ett par nya jag kan ha på mig.
Min data är cp så jag kunde inte få bilden på den så får fixa det på andra datan, satt bilder kommer.

Tjingeling

Mia Zetterström

Shululu igen :)

Tittade in på miazetterstrom.blogg.se för att se vad den fantastiska människan hade skrivit. Och då såg jag en liten rad där nere i hörnet där det stod: Du är bäst sarah, jag älskar dig, min bästavän
Snacka om att hon talar sanning! haha.
Men för det vill inte jag vara sämre än henne så Du är nästan lika bäst som mig gumman, jag älskar dig otroligt mycket, min bästavän!


bloggen

Vill mest bara kommentera att bloggen är under uppbyggnad så irritera er inte på dess utseende.

ciao

God morgon

God morgon världen
Vilken underbar dag
Säg vart går färden, vart åker vi idag?
God morgon världen
Här kommer jag
Och det har aldrig förut kännts så bra!

........................................

God morgon! Klockan är nu 10,50 vaknade av att mamma ringde och väckte mig. Blev ingen skola för mig idag igen, men tror att jag ska försöka knata mig dit i morgon.
Har inte direkt några planer för dagen förutom att jag vet att jag måste plugga! usch.

Miafia kom till mig en stund i går och mös. Vi gick ut med mina hundar ner till lommarbadet en stund och bara satt i solen och chillade, pratade osv. Senare drog vi upp till donken för att få lite mat i magen. Vägen hem därifrån vart spår som hette duga. haha. Jag vet man brukar bli lite konstig när man är med henne. <3
Efter mia hade åkt hem gick jag ut för att möta jocke så jag kunde lämna tillbaka hans byxor som jag hade lånat ett tag. Träffade även på mina sköööööna grannar.
Kom in efter 23.00 lad mig i sängen och kollade på you got served, grymt bra film för alla som inte har sett den.

Men nu ska jag gå och fixa lite frukost till mig själv.

peace n luve

Love is in the air?

«You are in my dreams»


soool

Shululu, sitter här hemma på balkongen och steker i solen. Hur skönt som helst. Var inte i skolan idag heller. Delvis för att jag var sjuk sen skulle jag till tandläkaren för att kolla tandställningen klockan 11.20. Så om jag skulle vart i skolan skulle jag bara hunnit vart där max en timme. Det bestämdes att jag skulle dra ut en tand nere, så nu sitter mamma och försöker få tag på en tid. Det var planerat att jag skulle få ta ut tågrälsen om ca 4 månader, men nu kommer jag få gå med den i munnen i drygt 8 månader till. Jag som hade längtat efter att ta ut den nu när mia också har gjort det.
Menmen sånt är livet.
 
Just nu sitter jag och väntar på att alsklings natha ska komma till norrtälje. Det var grymt länge sen sist jag såg henne. Saknar dig gumman!

 

Peace

Jobb

Hihi, jag vill även kommentera att jag har fått jobb på daisys, samma som mia :)
Och sen kommer jag även jobba lite i kiosken vid havspiren. Så pengar till mig i sommar dåra!



 Ciao ciao

090513

Ligger nu i sängen och ska sova snart. Har inte varit närvarande vid datan på ett tag så har inte kunnat skriva något.
Men ialf är sjuk nu och det suger verkligen! Skulle ha haft nationella i kemi idag men orkade inte gå till skolan för hade feber och en massa så..

Fredag: Då var det samling hemma hos mig igen, fast den här gången bara några stycken. Vågar inte ha så mycket party hemma hos mig igen efter sist när det vart språååår! haha. Men det var mysigt, äntligen var vi "4" samlade igen, länge sen sist. Sen sov söta Alicia här.

Lördag: Började med att jag skulle till roslags för att repa på dansen vid 10, usch för den dansmattan vi fick dansa på. Sen var jag bara hemma och väntade på att klockan skulle bli kvart över 4 då jag skulle tillbaka dit för att sedan dansa klockan 5. På vägen dit gick jag och köpte ett par röda shutter shades med blingbling på :) Träffade på teo och john då, det var trevligt.
Dansen gick nästan riktigt bra, var grymt nervös. Men mest för att nästan alla jag kände skulle vara där och kolla. Efter dansuppvisningen var slut drog jag och alicia till donken och svullade lite. Gick hem till mig och fixade oss lite skulle till min kära granne sen på kvällen. Vi satt där ett tag och chillade ervin kom sedan förbi och höll oss sällskap. När vi var på väg ut så fick jag en stor affish på david beckham av alex bror daniel. Säger bara STORT tack för den!
Var ute och träffade lite roliga människor och garvade åt bilarna som fick lite problem på vägarna. haha.

Balansgång säger jag bara!

Söndag: Mådde inge vidare den dagen kan jag säga, hehe. Började bli smått sjuk så det var inte så kul. Annars den dagen tog jag det bara lugnt.

Måndag: Skola, hade plojfoto, och det var minnen som man inte vill glömma! hihi. Efter skolan skulle vi på modevisning och det var rätt kul. Men alltså, shit vad vissa gick dåligt! Helt frånvarande och de var döda som fiskar. jammi för killarna säger jag bara. Jag hade satt på mig mina nya pumps och hjälp vad ont jag fick i fötterna.
Efter allt så gick vi hem till linus senare på kvällen, för det var tänkt att vi skulle vara lite bakis dagen efter men tyvärr så blev det inte så. Jag satt och hade feber så jag var inte så taggad på dricka. Det var också meningen att alicia skulle sova hos mig men det blev att mange kom och hämtade henne, hehe. Men kvällen var rätt nice..

Tisdag/Idag: Hoppade skolan för att jag e sjuk. Missade även nationella i kemi, men det kan jag göra en annan dag. Har annars bara tagit det lugnt, stadade mitt rum också och det var verkligen behövligt.



9-10/5

hejsan, kom precis hem och klockan är strax över 2. Söta alicia sov hos mig igår, men vi var tvugna att gå upp rätt tidigt för att jag skulle repa på dansen eftersom att vi hade uppvisning senare på eftermiddagen och att alicia skulle sälja kakor.
kan säga att dansuppvisningen var sjukt kul men pinsam. hehe. Hade masker på sig så man knappt kunde andas och sen spruta dom rök så det vart lite jobbigt ett tag. Men det var kul. Träffade dig och så :). Efter att allt med dans heter så gick jag och alicia till donken och åt lite, det var myyys. Sen vidare hem till mig för att duscha och byta lite kläder för att dra vidare till min granne alex. Ervin kom efter ett tag och höll oss sällskap. Vi chillade och tog det rätt lugnt, runt 10 gick vi ner på stan för att träffa manne med flera. Alicia var tvungen att ta sista bussen hem och den gick kvart över 11, saknar den söta flickan!
Vi träffade sedan lite annat roligt folk som vi knata runt med, när klockan var närmare halv 2 gick vi mot vigelsjö igen, träffade lisa, christian och namnet på tjejen jag inte kommer ihåg. Stod och diskuterade danskoregrafi med bästa dansaren ervin ett bra tag. Lär mig dansa människa! haha. Men ialf nu sitter jag här hemma och tänker på dig och mia.
Ni får ha det så bra för nu ska jag sova, puss och god natt alla småglin.

p.s. Jag har ingen aning om hur sammanhängande jag skrev detta ikväll,
höhö torrt gräs! hahahaha

Kisses!

Sommar

Sitetr hemma hos miafia ute på altan i sommar värmen och har precis ätit nudlar. Vi åkte tidigare från skolan idag, hade bara en massa stationer man skulle gå till för det var måbra dag. Inte det roligaste direkt. Mias mamma kom nyss hem med de små knattarna :)
Vi kommer nog åkta till norrtälje snart, kolla in den tråkiga marknaden. Hoppas på att träffa några roliga människor.
Vad händer ikväll?

P.s Taggar för dansuppvisningen som är i morron klockan 5!
Ciao

6 maj

Yes, nu sitter jag här igen. Ska gå å duscha snart och sen hoppa i säng. Är hur trött som hellst efter helgen, fick dela på en liten minisäng hemma hos mia, hehe myyys.
I morron far jag till sthlm med ett gäng sköna filurer :) så skänk en slant till barnen i afkanistan i våra bössor, hehe.Kommer väl inte vaa så ku att knata runt där med en bössa i handen direkt, men man slipper skolan och får sovmorron!
Den här dagen har vart helt okej den med faktiskt. Började med att jag försov mig igen och kom en halvtimme försent till skolan, men som tur var hade vi inte något nationellt prov. Har fått ny musiklärare fick vi reda på idag också, mycket bättre en angelica! menmen, dagen rullade vidare var med john ett tag också, det var kul. sen träffade jag elin andreas och jocke ett tag.
Vill även kommentera att låten Le parkour med afasi & filthy är grymt skön!
Men ska leta upp min sladd till mobilen och sen hoppa in i duschen, så hare gött och sov så gott!
Ciao

tisdag

Sitter här i sängen och har presis kollat på fotbollen. Fyfan vad han e sjuuuuuukt snygg!
Dagen började med att jag kom försent till första lektionen som visade sig vara nationella i matten. Usch vad kasst det gick. Nästan pinsamt. Skolan rullade vidare som alla andra dagar, kom hem, åt gick och träffade eliin en stund innan hon åkte hem. Gick sedan till u-huset där jag skulle dansa. När vi skulle in i rummet så gick larmet igång! Shit vad det tjöt. Efter många samtal fick vi någon som fick det att sluta. Alla var helt oseriösa så det var inte lika kul å dansa den här gången. Men skönt att gå igenom stegen innan uppvisningen som är på lörda.
Sen vill jag bara säga att Mia vart grymt snygg när hon tog bort tandställningen! Läääääängtar till efter jag tar ut min.

Men ska nog glida vinkel ner i sängen nu pussssss

heeej

jajemensan, nu försöker jag på nytt igen. Länge sen sist jag skrev i bloggen men nu gör jag ett nytt försök för att hålla den uppdaterad.
Hinner inte skriva så mycket mer nu, måste iväg för att träffa eliin och sen är det sista träningen innan dansuppvisningen som är på lördag :D

kisses

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0