I väntan..

Sitter och väntar på att folket ska komma. Kommer bli något chill/spår @me ;) så det kommer bli niiiiiice!
Fick btw vårat nya schema idag och det söööög! kul att man slutar 16.40 på fredagar och tisdagar.... NEJ! BLÄ! hatar verkligen det. men men vad ska man göra?
Nej snart kommer det plinga på dörren så ska fixa det sista.
puss

God morgon

Morsningkorsning! Sitter och äter lite frukost, blev ingen resurs för mig idag... Jag kunde verkligen inte gå upp i morse. Menmen det kommer bli bra ändå! :)
Ikväll kanske det händer lite festligheter men ni får mer information om det senare!
Nu måste jag börja fixa miiiiiiig!
Puss

Hahahhahah!

Älskar er :)

19.27

Hejhej, sitter nu i soffan och kollar på teen mom. Pluggade en stund men kände att jag behövde ett litet break ;)
Blir inte så mycket bloggande som jag hade hoppats på nu när man går i skolan... Men får försöka bättra mig.
Idag har det iaf vart en rätt slapp dag i skolan och när klockan tickade mot slutet fick jag sällskap av oliver och emil ner till stan där jag mötte upp regina för en fika! Stannade dock inte så länge, skulle vidare och köpa lite saaaaaker! Blev nya underkläder, en kofta och ett par tights! Känns verkligen behövligt i garderoben men vet inte riktigt vad min plånbok säger om det just nu ;)
Älskling kommer till mig lite senare också! myyyys.
Peace på ett tag

Martin Engström


Turkiet del 1


Bio och nya kläder :)

Tjenixen!
Har precis kommit hem från bion grown ups som jag såg med älskling, emil och carro. Den var väl rätt bra och rolig men känns mer som att jag skulle kunna ha sett den hemma i soffan...
Skolan var väl rätt okej den också men i morgon slutar jag vid 11, woooohoooo! och kommer även bli upp mött av regina! Nog om morgondagen så träffade jag elin idag, vi hämtade ut mitt nellypaket och gick vidare för att träffa miia. Roligt att se den pricken! När vi var tvungna att lämna den snyggingen gick jag och köpte lite nya block till skolan och ett par leggings. Rätt niice sådär.
Nej gott folk, nu blir det nog duschen och sedan sussa säng. God natt <3



I know we all have a similar dream.

Oh every time I close my eyes,
I see my name in shiny lights.
a different city every night.

Ny städat rum och tända ljus

Sitter i sängen med datan i knät och lyssnar på härlig musik. Har precis röjt upp i rummet och möblerat om lite så jag får plats med alla mina väskor ;) Väntar även på att min lilla brownie till pojkvän ska gå upp ur soffan och hålla mig sällskap.
Var ju första dagen i skolan för mig idag! Haha lite nervös kan jag erkänna att jag var (a' men jag visste ju inte vilken linje jag skulle gå, så det kanske inte var så konstigt? Men för er som inte vet så går jag BF nu så vem vill ha barnvakt? ;) hahah.
Efter tiden bland skolbänkarna mötte jag "Elin K SNYGGAST" och vi bestämde oss för att gå till subway. Blev dock att vi tog med oss maten till bänken med statyn. Snackade massa skit och hemligheter innan jag var tvungen att gå till Regina för att hämta kläder och sånt. Tror min dag såg ut ungefär sådär...
Har fortfarande inte fått några bilder från turkiet. "/
Nej nu såg jag att det var en bra film på tv:n så tjiiiiiiiing!



Vi hade tur med vädret

Kan ju säga att vi hade tur med vädret! Tänk er det kunde ha vart jag som suttit på planet och nästan dött!

Peace!

Kvällens låt


Sweden!

Heeeeeej, nu är jag tillbaka till verkligheten och min älskade dator! Har ni saknat mig?
Turkiet var mycket bättre än väntat går knappt beskriva, längtar redan tillbaka!
Har tyvärr inte fått några bilder en... men lägger upp så fort jag får dem.
puss

ALANYA!

Tjeeenare!
Har inet blivit så mycket bloggande för mig på senaste.... eller dom här 2 dagarna. Men vilket som dom har vart hur mysiga som hellst förutom att jag har blivit förkyld och har feber........!! Hate it! Kallas det riktig resfeber?
Som ni säkert vet så drar vi till Alanya idag, åker väl om ca 3h till arlanda. woooohooo!

Men ni får hare så gött medan jag är borta! Peace!

 


Morsningkorsning!

God morgon allesammans! Jag är redan vaken eller har vart det i en halvtimme nu redan. Det är meningen att jag ska ta bussen som går 09.51 in till N-Town för att uträtta en del ärenden. Sedan blire väl hem och fixa een massa som t.ex. bestämma sig vad jag ska ha med mig i resväskan! Tänk det är bara 2 DAGAR KVAR. Längtar sjukt mycket!

Ikväll blir det nog att vi åker ut till Emma där det kommer hända roligheter! Så nu undrar ni nog vad det är, men så roligt ska ni inte få det just nu....? haha.

Nej nu måste jag skynda mig!?!?!?!?
Peace!


Haha!

När jag ändå håller på så känner jag att jag var tvungen att lägga in den här vidion! haha, alltså kolla bara! Man bah leeer! (haha)



Nej men nu ska jag sova iaf ska upp tidigt.

Nattinatti

Dance baby Dance


HUR SKULLE MITT LIV SE UT UTAN DIG?



Jag vågar inte ens tänka tanken


NICE!

Sitter här hos fam. engström och lyssnar när systrarna skriker, tur att musiken nästan överröstar dom :)
Dagen har inte direkt vart så speciell, åkte in till norrtälje med älskling och handlade lite behövliga saker till turkiet, gick även in på resebyrån så dom kunde faxa iväg mitt intyg.

Ser även att min "comeback" har gjort succe(?)!! känner att jag börjar komma in i det här snart igen. Men kommer inte bli så mycket bloggande nästa vecka... Men lovar att berätta med både ord och bilder hur jag har haft det i Alanya sen! :)

Nej funderar på att gå ut och vara lite social med älskling, Emil och Jeppe.
Peace!


Saknar dig

Inte många dagar kvar nu!

Hallå där! Kolla vem som uppdaterar ;) Inte illa va?
Skulle följa med och jobba idag så jag gick upp för att ta bussen till N-Town kl. 06.00, men gissa vad jag gjorde? Jo jag hoppade på bussen som gick till åkersberga, så var tvungen att be busschaffisen släppa av mig längs vägen...
Men alltså kolla, jag gick ifrån min älsklings hus kvart i 6 (det tar ca 8 min att gå till hållplatsen) stod där och väntade som vilket fåne som helst. Ingen buss kommer... förutom en som kom ca 06.10 och inte kollar jag på vad det står på bussen när jag vet att den ska till norrtälje!?!? Men vad händer? jo den kör åt fel håll! Och jag fattar inte hur jag ska ha missat min buss!
Så simsalabim det var bara att ringa till Kvarnis och säga att jag inte hinner in till norrtälje innan dom skulle åka mot värmdö.
Som ni ser kan inte min dag ha börjat bra. När jag kom hem slocknade jag i soffan när jag låg och kollade på lejonkungen. Efter det har jag vart så rastlös att jag har gått runt med E-Type på högsta volym och packat inför turkiet, städat, tvättat, diskat mm. träffade även pappa en snabbis.
Nu väntar jag bara på att Elin ska komma till mig och att älskling kanske tittar förbi en snabbis :)

Peeeace!

ÄNTLIGEN!

Heeeeeeeej alla ni som fortfarande tittar in och kollar om jag har uppdaterat på sistonde. Jag har funderat länge när jag ska börja blogga på allvar igen, och det kommer ske när den är fixad och klar så jag slipper skämmas, hehe. Men vi får se, det kanske bara blir någon snabb uppgradering innan den stylas helt? Tror det kommer bli så.

Åker ju dessutom till turkland på lördag så det kanske inte kommer bli så mycket annat en nedräkning? haha. Tänk vad skönt att jag kommer ligga på stranden och steeka medan ni andra sitter bland skolböckerna! Nejdå?.

Men det kommer inte bli så mycket av skrivande för mig just nu, så tjiiiiiiing!

PEACE!


RSS 2.0