Skola

Tjena mittbena! Är i skolan och har det awesome! Eller? Njaaa, lagom drygt äre.. Men det är inte många dagar kvar till friheten :) Ska försöka få tag på min kära vän eliin s senare idag så vi kan hitta på något skoj innan hon åker till Italien! Buhu! Sen allesammans är jag sjukt taggad inför imorgon!!!!! :D

Lite nytt...


Världens bästa pojkvän

Och han är min

På ONSDAG händer det!!!!

Har väntat på den här stunden i flera år nu!
Min tandläkare skickade en remiss om att bleka mina tänder förra året och nu äntligen har det gått igenom! Så på onsdag ska jag bleka mina tänder!  Dock så vet jag inte hur mycket och "vilka tänder" dom ska bleka, men ska försöka få så många som möjligt! 
Nej nu ska jag hämta ut ett paket på posten, undrar vad det kan vara 

Mors dag!

Mors dag idag då! Gav min underbara mamma en bukett blommor och ett hjärta, så nu sitter vi och väntar på min kära bror som ska komma. Dock är han 40 minuter sen  Det kommer inte bli något direkt firande men vill lägga in en hälsning till min kära mor och säga att hon är världens bästa mamma!

I can not imagine life without you

Usch vilken dag! Ångest!
Blev partey igår också och usch vilken bakisdag det här har varit.
Har så mycket att skriva och berätta men när jag fattar pennan blir det alldeles tomt. Som en parasit äter upp en innifrån, en besvikelse att man sårar sina närmaste.

Nej nog om allt sånt, för nu mina vänner så ska jag ta mitt pick och pack och möta min fina vän Mia <3

Helgen som var



Myggor är äckligt!

Sitter här med träningsvärk och kollar på bb.  Antar att jag måste plugga lite också...
Efter praktiken cyklade jag hem till mia för att kolla på lilla frallan, hur söt kan man vara? (Elin & Moa kom också dit)  Blev att jag följde med hem till Moa och åt hemlagad pizza! Resten av kvällen spenderades i parken med moa elin och alicia <3

God morgon!

God morgon på er!
Har precis vaknat och jag har lite bråttom.. hehe. Är min sista väcka på praktiken och jag kommer verkligen sakna ungarna! Har ju vart där sen innan jul.. Men jag får vara glad att jag har fått några jobbdagar där i sommar 
Idag ska jag också till sjukgymnasten och fixa till ryggen, så det kommer bli skönt men antar att jag kommer få lagom ont efter.
Nej nu måste jag kiiiila, Ha en bra dag!



You're my river running high, run deep run wild


Matte nationella = AVKLARAD!

ÄNTLIGEN är båda delarna avklarade. Och nu hoppas jag verkligen att jag blir godkänd! Såååå nu håller vi tummarna

Tänkte dra ner på stan nu en liten snabbis innan jag ska möta min fina vän Miia. Vi ska fixa lite nya tider med körskolan och sen hem till henna för att fika


Hemma efter en jätte mysig kväll!

Nu är jag och älskling hemma efter en mysig kväll som bestod av kinamat och bio.
Började med att vi stressade som dårar för att hinna med att göra allt. Cyklade till gymmet, tränade, cyklade tillbaka, dusch och världens snabbaste fixning samtidigt som vi ringde och bokade platser till bion. Sedan blev det cykling i världens fart för att hämta biljetterna innan vi skulle till kina och äta.
Vi beställde fyra små rätter och en bananbåt till efterrätt  hehe. Men när vi var klara såg vi att vi hade över en timme på oss innan bion skulle börja! Så det blev en tripp till kryddan där mia och miacke var, trevliiigt!
Måste säga att Pirates off the carribean var sjukt bra! Rekomenderas!



MÅNDAG

Hejsan!
Nu var det väldigt länge sen sist... men sånt händer  Snart ska jag och älskling cykla till gymmet, sen blir det kinamat och bio, Pirates of the caribbean Myyyyys!



Bilder från helgen och sånt kommer senare!

Pirater

Äntligen hemma! Äntligen kunna koppla av och ta det lugnt!
Fick stressa till bussen i morse och sen har det vart en låååååång dag med massor av barn  Var ju även med på personal mötet, det var väl helt okej, men jag förstår inte riktigt vad vi skulle göra där. Vi hade ju inte direkt så mycket att säga till om och sånna saker... Jaja, nu är det över iaf.

Sitter och kollar på Pirates of the Caribbean så nu är reklamen slut  Tjiiiing!


God morgon!

God morgon!
Sitter och borstar tänderna just nu, sen måste jag fixa det sista innan det bär av till bussen!
Kommer bli en lång dag idag, först börjar jag 9-16 sen ska jag vara med på personalmötet (16.30-19) Så det kommer bli många timmar!
Haha usch för hockeyn igår, skamligt! 
Peace and love!

I can


We don't sleep when the sun goes down


Vem ska vinna eurovision?

Sitter och kollar på eurovision song contest med martin, anders och emil. Men min stora fråga är vem tycker ni ska vinna?
Självklart vill man ju att Sverige ska vinna, men jag hejjar nog på Blue  heeh...



Sen måste jag nog tillägga, att fan vad snygg hon var! Älskar kläderna och skorna.


Är på hästtävlingar

Hejsan eller god morgon för vissa! Är på Roo Gård och hjälper moster, så det är ganska chill. Dock så var det mindre kul att gå upp i morse, hehe. Gårdagen blev en väldigt trevlig kväll med dom bästa! Lite spårat här och där haha. Lägger upp bilder sen när jag kommer hem. Peace

Hejsansvejsan!

Sitter hemma hos martin tillsammans med anders, så nu väntar vi bara på att alla andra ska komma! Ska äta gooood mat och dricka lite vin och sånna trevligheter  Hoppas jag inte mår alldeles för dåligt i morgon eftersom jag ska upp tidigt och hjälpa moster på roo gård.

Hoppas eran kväll också kommer bli lika trevlig som min kommer bli!


Vi stannar till en stund, bara en stund och andas ut.




God morgon!

God morgon på er och god morgon på mig själv!
Är död som vanligt så måste typ dränka mitt huvud i iskallt vatten så jag piggnar till lite.. Sen hoppas jag att älskling kan skjutsa in mig till praktiken, för annars blir det inge bra...!

Har några planer för ikväll, men det kommer inte nämnas här fören det är helt säkert. hihi.
Nu måste jag kiiila iaf, peace!




You were born to smoke this cigarette to the end of...





Hockey på tvn

Sitter just nu och halv glor på hockeyn... njaa inte det roligaste att se... annat om det var Sverige som spela
Idag åkte familjen engström utomlands, så jag och Martin har huset för oss själva nu  hihi, hundvakt är vi också, hoppas ingen varg dyker upp!

Praktiken idag var helt okej, ganska mysigt och sådär förutom att en liten kille "skallade" mig på halsen.... så har fortfarande sjukt ont!
Men när jag var påväg till station för att hämta min cykel så träffade jag på Alicia vid körskolan, så vips sa det så har jag en gratis körlektion  NIIIIICE!

NU ÄR TÅGBILJETTEN BOKAD! SÅ DEN 28 JUNI BÄR DET AV TILL P&L!


Jag vill att dom kommer till peace and love!

Hallå där!

Har precis legat och kollat klart på en film och sett gårdagens bb-avsnitt!
Idag blev det upp tidigt för att fara iväg till tandläkaren inne i stan för att fixa tandställningsskiten... sen snabbt in på gina innan jag var tvungen att åka till praktiken.
Igår var en vansinnes dålig dag för mig, iaf på morgonen frammåt dagen....
  • Började med att jag försov mig! (vaknade när jag skulle börja)
  • När jag var på väg till tandläkaren så lossnade kedjan på cyklen så jag fick gå...
  • Väl framme vid tandläkaren så visade det sig att jag var på fel ställe... skulle till tandläkaren inne i stan!
  • Så fick ringa och boka om en massa tider så att allt skulle lösa sig.
Men efter allt trassel cyklade jag och mötte regina mfl. hade det allmänt trevligt tills jag var tvungen att dra på en föreläsning i skolan. Sjukt bra btw!!
Sen blev det häng i parken med tjejorna och martin! Vattenpipa, vindruvor och nachochips (Y)

pictures!

Valborg



Hoffmaestro!



2011.05.09

Hallå där i stugan!
Usch, är det jag som är världens sämsta på att uppdatera eller? Ibland.
Men nu så skriver jag här igen. Vaknade upp med Elin bredvid mig i sängen och jag kände att jag verkligen inte skulle orka dagen. Hade jätte ont i magen och mådde illa... Så när hon gick till skolan somnade jag om sen satte jag mig på balkongen där det var ca 25+ As niiiice! Sen följde jag med mamma ner på stan där jag fick hem lite saker.  Träffade Mia nere på salongen och snackade lite skiit innan jag cyklade hem.
Blev en tur ut med hundarna då jag träffade Jimmy, Skoog och Ervin nere vid lommarn. Trevligt trevligt.
Köpte även puder och ett rosa läppstift.

Nu var det läge sen

Ojojoj, verkligen inte igår jag skrev något.. men har haft mina "orsaker" hehe? Men det blir som det blir ibland, har inte haft lust eller ork stt sitta vid datan.
Imorgon blir det Hoffe!! Awesome. Med dem bästa såklart! 
Lägger upp bilder senare om hur mitt liv har sett ut 

RSS 2.0