Paus!

Hej alla damer och herrar pojkar och flickor. Nu vill jag presentera att jag kommer ta en paus från bloggen ett tag... Om ni på nått sätt vill följa mitt liv, inte för att jag förstår varför men, så titta in på sarahbogefors@bdb istället.

Pussar


Dagen :)

Kvällen blev rätt bra ändå efter alla omständigheter som hände under dagen. Slutade skolan kl. 11, hade bara 2 danslektioner sen fick vi gå hem. Otroligt skönt! Jag och Annie gick sedan och köpte mitt löshår, HA-HA och vet ni vad jag gör sen!? jo jag glömmer påsen med håret på sthlmsbussen när jag går av i norrtälje. Märkte det inte fören efter vi ahde vart på roden och var på väg för att möta Patrik. Fick lagom panik osv. Haha fan vad kul det lät när jag sa att jag hade glömt en beige påse inne i bussgaraget. Gubben bah en med hår i? hahaha... jag bah jaa! :D

 

Alicia kom hem till oss och gjorde sällskap, sedan kom Mia och Manne och sedan Patrik.

Det blev att vi skulle till en daniel. Påvägen hälsade vi på sandra som sedan gjorde oss sällskap dit :)

Kvällen blev rätt nice med en massa chillkrök å prat och musik.

 

Bilder kommer snaaaaart! <3


Skooooolan!

Godmorron allesammans!
Sitter här i skolan på datakunskap. haha lgom tråkigt och jag fattrai nte riktigt... hahah jo det gör jag men en då.
Trodde vi började 10 idag men vi började 08.55 så vi var ju bara lagom försenade. Aja har matte sen i en timme och efter det har vi dans! Kuuuuuul! Har Annie sittandes brevid mig :)
fan jag e hungrig, har inte ätit någon frukost.... Och sen vill jag bara tillägga att den här lektionen suuuuuuuuuuger!
haha men ska försöka hänga med så hare så gött! <3

Västervik!

Okeej, nu kan jag ju tala om att jag är hemma igen efter en liten resa till småland. Jag, Mia, Patrick och Simon for iväg till simons stuga som ligger någonstans lite utanför västervik. Kom dit sent på kvällen i fredags pga. att vi var tvugna att åka efter jag slutat skolan och sen när vi väl kom fram åkte vi och hälsade på simons mormor och sedan hans kusin. 

Fyfan vilket väder det blev där, sen ingen el i stugan heller....

Men ialf, shit vad bra jag sov den natten! På lördagen blev det kräftskiva!!! Hahaha det var lite kul. Kom människor som man aldrig träffat förr, vissa fick för sig att det var maskerad. HAHA. Araben, Tomten, Prästen & Rommarn.

SPÅRSPÅRSPÅR.... haha eller vad säger man :S


Och ja, kom hem idag efter en inte alltför lång bilresa hem. Kollade på batman som gick på tv och sen satte mig vid datan. Bilder från helgen finns på mias kamera så det kommer när det kommer.

<3


Kvällens

Det här får bli kvällens inlägg.


Kung för en dag

Ojojojojj! nu har jag verkligen inte bloggat på ett tag. Illa av mig, men jag har verkligen inte haft tid ork och lust. Bad for you!
Men nu ska jag försöka sätta igång igen, ungefär så som jag skrev i förra inlägget.
Vet inte riktigt vart jag ska börja det har hänt så mycket nu på senaste tiden. Var och fikade med alicia nere på tösses idag ialf. Träffade på regina och katrin så det var kul. När vi skulle gå därifrån så började det spö regna så både vi och hundarna var dyngblöta. Tingeling såg ut som en drängt råtta. haha.
Jaa.... vad har hänt mer nu i sommar?
  • Vart i sthlm, såg krillebooi
  • Vart på ung08, då jag såg kat deluna + darin
  • Var å kollade läget på den där tunnelbanefesten, träffade många skööööööna människor.
  • The voice, SPÅR med emilie. spion!
  • Polisen
  • Vart på bio, LA Gigolo
  • Mys & spårkvällar hemma hos mig, och hos andra trevliga människor.
  • Shoppat
  • Jobbat.......
  • Bilbingo!
  • Bättrat på brännan?
  • Krossat hjärta
  • Färgat håret från blont till brunt, och nu till svart.
  • Djurgården - Hammarby
  • Vattenskoter
Lite kortfattat om vad som har hänt i mitt liv.

Shiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit! i övermorgon är det skola! och jag känner inte ens en ända liten myra där. hahahah. Menmen vafan! någon gång lär jag väl lära känna någon.

Funderar på att ta och tagga till sängen, måste vända om dygnet igen.... Godnatt <3

040809

Heeeej, jag vet usch på mig! Har inte riktigt haft tid att blogga på sistonde. Men nu ska det bli lite uppdatering. Eller ialf från idag.
Alicia sov hos mig inatt, super mys! Ställde klockan rätt tidigt eftersom jag skulle jobba idag och att jag ville ner på stan en liten snabbis innan jag började. Det blev en lyle scott tröja och en mouli tröja som jag spenderade pengarna jag fick av pappa i födelsedagspresent. Niiiiiiice! Sedan blev jobba i 8h. Alltså ni ska veta vad jag såg när jag satt ute en stund! :O Typ världens största spindel! Jag menar det den var gigantisk!!!! Fick allvarligt panik! HAHA........
Sen vill jag berömma mig själv lite, det var en gubbe som åt middag där idag och han sa att det var verkligen jätte gott, riktigt god middag. Och som sagt det var ju jag som hade stekt kaslern, hehe. Annars har det varit rätt segt där idag, eller mer än igår men segt på slutet av dagen. Träffade Elin, Emilie, Manne, Marcus typ runt halv 10 sen kom Mia och Patrick in. Myyyyyys!
HAHA efter man hade träffat dem ett tag så åkte jag till mammas jobb och pratade med henne och lekte lite med deras sjukhus saker. hihi (a) Så kan det gå.
Och ja,,,, nu sitter jag här. Borde gå och lägga mig eftersom jag ska jobba i morgon med. Blir jobba med Regina då, så det kommer bli kul.

Kan ju lägga till att på söndag blir det Djurgården - Hammarby och på fredag kanske det blir kryssning (:



Blev det där som hamnade i min kasse :)

Pussar

RSS 2.0