I väntan på bussen

Har faktiskt försökt bloggar medan jag var hemma hos martin. Men det var något konstigt på deras internet så gick tyvärr inte... Men helgen har vart kalas, lite lagom spårad sådär. Kul iaf! Var ju på bio i torsdags också, sex and the city 2, hur bra som hellst! Funtar nästan på att se den igen? Eller? Nej vi får se. Var fest i fredas. Grattis leo! Nejmen har eran helg vart bra då mina älskade läsare? Själv sitter jag och väntar på bussen. Orkar inte gå hem i det här vädret samt att jag mår illa... Blä!! Nej puss på er fick nyss ett sms jag måste svara på. Tjing<3

Kan ni tänka er!?

Nejmen kan ni tänka er? Jag bloggar äntligen! Nice va? Haha och inte nog med det sitter i aulan i skolan och ska kolla på dansuppvisninar, så jag sitter och bloggar från mobileo:) helt Okej sådär. Blir fest ikväll tror jag, måste bara fixa lite saker och sånt skit. Nej nu börjar det så kan inte skriva... Men vi hörs! Puss

KAPITEL 12

Sitter nu kvar efter skolan och skriver det jag missade i morse... Smart som jag var tänkte jag fel när jag kollade på klockan... Skulle till tandläkaren kl. 11.40 men med min tur kom jag dit en timme tidigare! Inte kul! Men min älskade pojkvän kom och höll mig ett sällskap (2ggr) :)

Tänkte ut och springa i det här fina vädret sen också :) Längtaaaaaaar hem!

Peace

Oooj!

Sitter här vid köksbordet och sneglar in på tv:n i vardagsrummet, är dock inget intressant ialf. Mig helg har vart kanoners kanon, förutom att jag drömt lite mardrömmar och tappat bort mitt linne någonstans. Vilket fint väder vi har fått på sistonde! Helt otroligt. Men snart är sommaren över och vi ser snö falla ner från det blåa där uppe.

Jag har varken bilder från allt jag vart med om under de senaste 7 dagarna eller ork att sitta vid datan så pga det har det knappt blivit någe bloggande för min del... Men det kommer antar jag :)
Känner mig även lite nere av att jag inte är med älskling.

Och vet ni vad!?!?!? Våran bästa Elin drar ju till London om bara några timmar! Hur sjukt är inte det? Hur ska vi klara oss? Äsch, får väl köra med samma knep som när Alicia försvann till Egypten.

Nej nu tänkte jag skutta in i duschen och sedan försöka nanna till sängs.

Puss

Allt eller inget?


Jag lever :)

Har vart en superhärlig kryssning med älsklingen Eliin! Ni kan inte ana hur kul vi hade det :) Men det är banne mig inte lätt att vara snygg! Usch hatar verkligen killar ibland, jag har ju min älskling och det är bara han och ingen annan som duger åt mig! Så boys... bort från mig. Jag är upptagen! <3
Blev en luuuugn kväll för mig igår, hade ju som sagt sovit max 4 timmar på en hård säng. Inget jag gillar direkt. Var så himla skönt att komma hem och sova i sin egna tillsammans med älskling. ¨

Nu sitter vi hemma i b-hammra och ska snart kolla på filmen vi hyrde. Snäll som jag var köpte jag en egen liten cola till matilda eftersom älskart! "martin betala dock". hehe.

Nej nu ska jag gå och vara lite social med alla, Ida kom hem nyss också. Känns som att jag sitter och skriver som att det är jag själv som bor här, men man kan ju nästan säga det? eller? hahah.

Nej tjiiing på er, bilder från kryssningen kommer väl senare när eliin skickat och sånt. Puss

Snart, snart snart SNART!

Tjiiing, älskling ligger fortfarande hemma hos mig och sover antar jag. Lyckades försova mig i morse! Inte bra! Måste ju bli klar med yrkesrollen innan klockan 17 och jag måste bli klar ett antal timmar tidigare eftersom jag ska på kryssning sen! Längtaaaaar! Måste ju hem och packa det sista också. Vad ska man ha med sig? Jag har typ lite lätt panik känner jag, haha.

Första gången på länge jag kommer in på bloggen här i skolan, lite lagom skönt sådär :) Tyvärr hinner jag inte fika med regina & co, tråkigttråkigt.. Men får hoppas på en annan dag inom kort.
Kommer inte bli så långt inlägg nu känner jag eftersom jag verkligen måste bli klar med yrkesrollen, hoppar t.om. över lunchen för att kunna jobba i kapp timmen jag minnsade i morse. Duktigt va? :)
Sen kommer det antagligen inte bli något mer bloggande idag får se om jag hinner i morgon när jag kommer hem? Annars blir det på torsdag! :) Bara stå ut och vänta, vet att dte kan vara liet svårt ibland. Men det är luugnt hoppas jag överlever och kommer tillbaka :)

Peace!!!


Saknat mig :)

Är äntligen tillbaka efter ett helguppehåll. Det har väl hänt lite de ena å de andra den här helgen, vissa saker var mer spårade en de andra. Allt ifrån chillkrök som slutade med "jag har aldrig" med mamma å crister till konfrimation till att bli skrämd av martins morfar när jag sov och tillsist dansuppvisning. Blev ju dock inte i rätt ordning nu men vad spelar det för roll om 100 år?

Yoga i dag då.. var ju lite lagom trist sådär, ungefär som att se målafärg torka, men vad gör man inte för betygen? Sen var ju skolan inte så rolig den heller..

Men vet ni vad alla nyfikna människor!?! i morgod drar jag iväg på 23timmars kryssning! woohoo. Kommer bli så sjukt niiice! Blir ju fira eliin då också, den lilla grisen fyllde 18 för drygt två veckor sen, är taggad till 10000%
Men vet ännu inte om jag kan åka! :o har ju inget att ta på mig? aja det får väl lösa sig med en naken tripp? eller? njaa....

Sen kan jag ju nämna när jag redan är i farten och skriver att min martin kommer till mig ikväll och myser.

Här kommer en bild på snyggingen matilda!



gÄstblogg !!

Hej hallå dagboken, Rasmus är här för att stanna och ssen gå och sen satnna igen !!! rätt schyst ändå. första gånegn jag gästbloggar, och speciellt första gången jag bloggar på fyllan. jag sitter ni i skrivandets stund och lyssnar på hur Alex och Sara A,k.a "saga" Bogeforz pratar om att ha sex med 15 år äldre människor, strippor, mjäll och shampo för herrelösa hundar. sara sa nyss att hon inte tände på fötter, arma sjuka människa. alex säger att han ska bli strippa för att han kan skaka på rumpishen, och han tycker vi har trevligt, . vi tittar också på Happy gillmore ( stacvnimg ) och Sara tycker inte att han är så bra på att spela golf. ingen annan i detta ljusa rum instämmer.

Så därför tänkte jag prata lite om just golf.
gOLF Är en sport för Komunister och människor med för mycket fritid, för mycket pengar, och för mycket gråa hårstrån på sitt alldeles för rynkiga bröst. det är också en sport för färgiga märkesbögar med konstiga skor och dyra märkesklubbor med exrta mycket swoooong i. underbart. tror jag får mjäll och näsblod på samma gång, en underbar upplevelse, som att vara tillbaka i sarajevo 1995 och påla jugoslaver på min bajonett och leka allanballen och slå mig på bröstet. det var tider det, vin på maskrosor.

men anyway, jag sitter i en gul soffa med massa indiska kuddar i, jag dricker elefantpiss och lyssnar på musiken som dunkar i mitt huvud. alex och sara mumlar, och happy gillmoore kör sitt sista slag mot oändligheten... och vidare, såklart. jag har också kommit överfund med att sarah OCXH jag ahr likadana datorer, det är därför tangenterna trycks som en regnbåda i alaska under mina fingrar. det är ödet.  jag tror faktiskt inte att det här inlägget har haft någon mening alls, men ska bli kul att se vad som står här imorgon när jag vaknar.


ÖVER OCH UT, TRUMPETTJUT, BÄVERSLUT och Jag och alex har pussats en gång, men igång, för så gör inte killkompisar, bara i smyg, TJaoba.

kRAm





FredaG

Tjiiiing!
Sitter och kollar på top model! Håller även på att försöka färga lite löshår... men det går ju lite sådär..
Dansuppvisning i morgon då! :O OMG! hahahah, kul att man ska göra bort sig för typ 500 pers. njaaaa..... Blev nyss bjuden på fest vid kungsholmen, så får se om vi drar dit (: ska ju som sagt upp rätt tidigt i morgon.

Nej nu ska jag kila puss

Jag bara ler och ler


Utelåst!

Tjiiing! Sitter hemma hos pappa och pluggar lite. Stannade kvar i ca 40 min i skolan idag och skrev lite på yrkesrollen. Så när jag hade gått hela vägen hem och upp för mina jobbiga trappor märkte jag att jag hade glömt nycklarna... så ringde mamma för att kolla vart hon var men hon var tydligen i uppsala! Vad skulle jag göra då? haha, ringde regina och kollade vad hon gjorde för jag fick inte tag på pappa så jag knatade ner till tösses där hon, cattis och anna satt. Satt inte där särskilt länge innan jag fick tag på pappa och han kom och hämtade mig.
Menmen, haha sånt händer!

Dansuppvisning på lördag då!?!?!?! Säger bara OMG! haha, och vi ska dansa först av alla.... Men på södag blir det kolla när matilda konfrimeras, så vad ska man ha på sig då? Ingen aning... Hjälp någon? :)

Nej nu ska jag fortsätta skriva så jag inte får ig :)

Puss

Panik varning?

Sitter här hemma och väntar på att tiden ska ticka till dans. Sista dansen idag innan uppvisningen på lördag!?!??! :O OMG! Och sen inte nog med det! Lagom panik jag har över allt plugg! Om jag inte lämnar in det senast fredag kommer jag kanske få ig? Och jag vet inte ens vart jag ska börja.... :S äsch, nu orkar jag inte tänka på det?
Nästa vecka kommer bli nice! En dag i skolan, hur soft är inte det?
  • Måndag - skola...
  • Tisdag - KRYSSNING
  • Onsdag - Kommer hem från kryssningen
  • Torsdag - Ledig
  • Fredag - Ledig
Så det är väl bara tacka och ta imot?

Städade mitt rum idag, kände att det var behövligt, men det änd jag har kvar är skura golven typ.
jaja, nej nu ska jag kila måste byta om och lite sånt :)

Tjiiing

Hälsosamtal+Nationella

Kom precis ifrån hälsosamtalet jag skulle ha i skolan. Shit vad mycket saker det var som jag inte hade en aning om! Tänker inte gå in i detaljer direkt men det var rätt intressant.

Som säker väldigt många har haft i dag så hade jag nationella i engelska. Både läs del och lyssna skiten! Hatar verkligen det! men får väl hoppas på det bästa :)

Idag blir det en pluggardag ska skriva klart min svenska har jag bestämt mig för och sen kanske på yrkesrollen. Menmen, matte prov i morgon då! USCH!!! kommer verkligen gå åt helvete... säger bara IG till mig. Lyckat, nej! Men vet inte hur många gånger jag frågat om hjälp men jag fattar verkligen inte något av det där... Ska försöka åka in till sthlm på torsdag eller fredag för att kolla praktik och sånt, sen har jag massa annat jag måste fixa.

Men nu orkar jag inte sitta i skolan längre tror jag är så himla hungrig!

 

Tjiiiing


förlåt

Nej nu är det dax att ta tag i sitt liv och försöka fixa upp allt.... hatar att jag alltid ska göra så här hela tiden! Men varför gör jag så här då? jag vet inte....

älskar dig mamma!


TRE SMÅ ORD SOM EGENTLIGEN ÄR VÄLDIGT STORA OCH BETYDER SÅ MYCKET!









Tjeeenare! Blir äntligen ett inlägg efter helgens galenheter! Först och främst vill jag tacka er som bangade på valborg för annars skulle vi aldrig ha åkt på fest i uppsala där det var sjukt nice, med vissa såranden. hahaha. Lördagen blev mindre nice på dagen när man var sliten efter max 2 timmars sömn och SJUKT ONT i magen! Men tillslut kom man hem. Martin låg och sov i min säng så vi och mamma bestämde oss att åka och hyra en film som självklart blev Avatar och beställde hem kinamat. Senare på kvällen mötte vi upp emil, perka carro, kotten och en till tjej för att dra till någon fest. Trevligt men inte lika trevligt som fredagen.

Jaa... vad hände på söndan alla gnagare!??!?! Jo era små solna tattare fick stor stryk av Stockholms stolthet!
Jag, Jocke och Elin drog in med 9 bussen till råsunda för att jobba på matchen. Vilket blev en dag att fira för oss djurgårdare!
Efter allt detta åkte jag hem till Martin där vi grillade och hyrde Avatar igen(!) Blev en sjukt härlig söndag! Så som dom ska se ut! Och som nästan alla andra så var man ju ledig idag, eller rättare sagt resursdag. Men jag åkte dock inte till skolan utan sitter hemma och pluggar och sånt skit. Tyvärr blev inte mor min lika glad att jag stannade hemma... menmen.

Här koller lite bilder från uppsala och matchen mot aik.



Klockan slår, klockan slår, djurgårn gjorde mål! åh vad det e skönt å se djurgårn göra mål!
Klockan slår, klockan slår, djurgårn gjorde mål! åh vad det e skönt å se djurgårn göra mål!




RSS 2.0