2011-02-27

Nu är det söndag igen, men nu är det ju looov! Men ska dock jobba i morgon, det kommer bli niiiice  "klirr i kassan" haha.
Gårdagen, blev en kväll med mycket humor? Blev en start hemma hos Mia där jag, Manne, Malin, Emma och Alicia satt. Spelade kortspel och lite sånt innan vi drog till en som heter Martin där det fanns massa roligt folk!  Blev att vi drog och "efterfestade" hos Mia igen. Kom hem runt 5 på morgonen och usch vad seg jag känner mig idag! haha.
Nu tänkte jag iaf kolla på oth och döö lite 
Peace!


Jag och min lilla älskling

Kvällen är lång!

Sitter hemma hos mia igen! har vart lite här och var och "festat" haha Så nu sitter jag här klockan 04.15 och tänker på en massa skit! Men jag tänkte vara lite social iaf, så får blogga lite ordentligt i morgon.

puss

Kväll?

Just nu befinner jag mig i bh i en soffa på övervåningen och kollar på nog brother. Har inte bloggar så mkt men har haft fullt upp, hehe. Nej det här får bli kvällens sista onödiga inlägg :) Peace

God morgon!

God morgon! Klockan är snart 7 och jag måste börja fixa mig! Måste gå om ca halvtimmen om jag ska hinna till praktiken. Alltså kan man vara såhär trött som jag är? Det är sjuuukt, undrar hur jag ska orka med att leka och verka pigg framför alla barnen.. aja.
Har ingen aning om vad som händer ikväll, har inte tänkt så långt en  hehe. Funderar på att ta det lugnt i helgen men vill ändå festa. Svårt!
Nej nu måste jag verkligen skynda mig! Puss

Beslutångest ggr 100!

Sitter och kollar på big brother och har beslutångest över hur jag ska göra med mitt hår. Antingen färga det mörkt igen eller färga det ljusare. Vad ska man göra? PANIK! hehe..
Får se hur jag göööööör! Nu ska jag sova iaf 


Fast ljusare


Kanske lite ljusare?


God natt!



Skärpning Sarah! Taggar!

Mår fortfarande inge vidare, men mår inte lika illa längre utan nu är det mitt huvud som känns som ett bowlingklot!
Nej har ju "försökt" skärpa till mig med träning och allt... men nu seriöst ska det bli ändring!!?
Sitter och lyssnar på as bra taggande musik som gör att man längtar till allt bättre som ex. SOMMAREN! ge mig nu! Vad är det för fel på detta kalla land? Dags att flytta utomlands varje vinter från och med nu eller?
Nej vet ni vad, nu ska jag gå och göra en del saker!  Tjiiiing!

Här kommer ett några gamla bilder från förr i tiden!










Not good

Är jätte trött, mår illa, ont i huvudet och täppt i näsan. Måste man må såhär just nu!?
Praktiken idag var ganska kul, var på skogsutflykt med bamsebarnen och grillade korv, och jag som inte äter det fick sånna här vegetariska korvar  Men usch vad äckligt dom smakade!! Känner fortfarande smaken och tror det är utav dom jag mår illa...? Hoppas verkligen inte jag blir magsjuk iaf.
Hade tänkt lägga upp en jätte skön låt men det går ju inte med youtube klipp!! varför inte????



Tonight im fucking you

Har inte blivit så mycket bloggande på senaste, men man måste ju ha lite tid för sig själv ibland och sånt  Fast jag har inte gjort så mycket intressanta saker heller för den delen, hehe. Men ikväll blir det träääääna! Får bli ett 2 timmars pass, and i looove it! Kommer verkligen kännas skönt efteråt 
Jag har lite panikångest över vad jag ska göra med mitt hår, jag vet iaf att jag MÅSTE färga men jag vet inte hur, sen vet jag inte om jag ska ta bort löshåret eller inte... är så trött på färgen, men jag vill inte ha kort hår? Trivs verkligen inte med det... men det skulle iof vara kul att klippa någon roligare frisyr men vet inte om jag vågar?  aja får se vad som händer?!
Såhär såg jag ut idag...

Ser ni felet?




God morgon tisdag!

God morgon allesammans!
Usch vad trött jag är! Helt sjukt! Det gör det ju inte bättre av att jag hostar hela tiden heller... Träningen igår gick faktiskt ganska bra  Funderar på att ta det lugnt idag(?) eftersom jag ska träna onsdag & torsdag. Men vi får se hur det blir 
Men tänkte iaf lägga in en:
Måste tyvärr säga gamla människor. För det första går dom så sakta och jag blir jätte stressad när människorna runt om mig inte håller sig urvägen när jag tågar fram. Man blir så irriterad! hehe.

Kylan! Jag vill ha värme! Nu har jag fått nog av att gå runt och frysa... Snart kommer det väl både pingviner och isbjörnar gåendes utanför huset?

Snön! JAG VILL HA VÅR/SOMMAR!!!!!! GE MIG! NU! Varför ska vi stå ut med allt detta oväder? Vi har ju haft tillräckligt med snö nu. Eller?

Försenade bussar. Man blir ju tokig på sl ibland (ganska ofta)! Så fort det kommer lite snöflingor så pang poff så blir dom försenade.. Usch! Stort minuuuuus!

Min sista diss går till utväxt! Älskar nyfärgat hår, man känner sg så fräsch. Nästan lite som en ny människa, hehe. Men sen kommer den där dumma äckliga utväxten... Skabbig och man känner sig äcklig, iaf jag! Sen alla "jätte" blondiner som går runt med en mörk utväxt ser inte så okej ut.. Nej en stor diss till det!




20110221

Nu har ännu en ganska tråkig dag passerat.  Efter jag slutat skolan (12.10) gick jag ner på stan och shoppade med mig två tröjor och ett par solglajjer, efter det blev det lunch med Mia på Pelikan som var ytterst trevligt!
Man kanske ska börja träna lite mera? 

(Dåliga bilder men, dom här tröjorna fick jag med mig hem)



Söndag!

Hejdär!
Dålig uppdatering jag vet! Men jag har inte ens suttit framför en data på hela helgen nästan, sen har jag inte riktigt orkat  hehe.
Fredagen blev en lyckad trevlig kväll med massa djupa snack om precis allting! Sånt som behövs ibland! 
Lördagen blev det bara chill! Mamma kom och hämtade mig på dagen så vi åkte och köpte frukost och sen låg vi och kollade på desperate tills martin kom och hämtade mig så vi åkte ut till bh. Så där har jag spenderat min lugna helg  Men tydligen föör länge?!

Bilder från fredagen



Fredag!

Sitter för tillfället på bussen in mot stan. Har fått tid att laga min tandställning, äntligen! Kommer såklart titta i lite affärer efter lite nice stuff. Försöker få tag på Annie men kom på att jag inte har kvar hennes nummer! Paniik, hehe. Vilket äckligt väder det är btw! Det gör ju inte saken bättre att jag sitter med världens magont... Får hoppas det går över innan kvällen, den kommer ju spenderas med dom bästa tjejerna! Sen får vi se vad kvällen bjuder på :) Mias och min älskling ska ju åka galaxy, satteeeeee.... Nej nu börjar min resa ta slut, någon som hittar till min tandläkare? Peace!

NU DRAR JAG OCH TRÄNAR!


Jag har ont i magen

Dålig uppdatering idag jag vet, men man hinner inte så mkt när man har praktik och sånt!
Praktiken gick iaf bra, men guh vad ungarna testar en hela tiden. Man vet ju inte riktigt hur "hård" man får vara mot dem? hehe, men det brukar oftast lösa sig 
Idag blir det träning och ett yantra pass som avslutning, as niiice! 
ps. måste komma ihåg att ringa dagiset tidigt i morgon och fråga om jag ska komma dit tidigare eftersom jag kanske ska till tandläkaren...?



The end

Nu har jag och martin precis kollat klart på Despicable Me, ganska kul film det där!  Älskade dom här små gula figurerna! Haha HUMOR!


Jag följde även med och gymmade på actic, men det är inget jag kommer göra om  Trivs bättre på friskis! Men i morron blir det nog gymma någon timme eller nått innan jag drar på baspasset. Tänkte även prova på yantran efteråt
Mamma kommer hem i natt också så ska smöra lite med älskling om han kan åka och hämta henne  hehe.
Men nu tänkte jag gå och borsta tänderna och sen sussa sängen!



God morgon!

Nu är jag äntligen hemma igen efter matteprovet. Jag gjorde mitt bästa iaf så jag hoppas på att bli godkänd iaf.  Tänkte leta efter en bra, kanske lite barnslig film som jag och älskling kan ligga och glo på  Är så sjukt trött!!! Märkte inte ens att väckarklockan ringde i morse, haha. oops 
Nejmen lägger in nått inlägg senare när jag har något bättre att skriva  PEACE!

Be yourself, everyone else is taken

Sådär ja!
Nu är man äntligen hemma och kan ta det luuugt!  Proven i skolan gick verkligen inte så bra som jag hade hoppats på.. usch!
Men gick ner på stan och köpte en ring för att muntra upp mig  Mötte även upp Martin och Emil som hade ätit lunch på kina.
Duktiga som vi är så åkte jag och martin och handlade innan jag skulle till sjukgymnasten. Vårullar och lite sånt gott  mums! Så det blir träna bort det i morron, hehe 
Morgondagen kommer kännas ganska onödig.. Kommer ha en lektion på morgonen och sen slutar jag. Kanske bara kommer vara där en halvtimme? eftersom vi ska ha matteprov. menmen vi får se, Det kommer iaf bli skönt att gå hem sen och sova/kolal på film 

En bild på min ring


Bilder från igår


skorskorskorskorskorskorskorskor

 


JAG ÄR IRRITERAD!


Skoooolan...

Nu är första matteprovet avklarat det gick väl sådär tror jag, nu är det bara och vänta på nästa prov som vi har idag...
Efter skolan blir det knata ner till sjukgymnasten och fixa till ryggen. Får hoppas att älskling kan hämta mig där sen så vi kan åka och handla på samma gång.  Känns jätte skönt att vara hemma själv nu ett tag, men lite ångest att mamma komemr hem på torsdag och man vill ju att det ska vara finare hemma en vad det var när hon åkte, hehe.

 

Gårdagen blev mysig iaf! Vi lagade en jätte god middag och bara myste. Men det blev lite träning iaf och det kändes skööönt!  Lägger in en bild sen.

Men nu börjar min lektion alldeles strax så måste kiiiila! Puss


Alla hjärtans dag!

Innan jag gick hemifrån i morse lämnade jag ett litet sött brev till älskling som han skulle läsa när han vaknade, och jag blev jätte glad av hans sms han skickade efter han läst det! 
Sen när jag kom hem mötte jag martin i trappuppgången eftersom han hade nycklarna, fick jätte fina rosor och en choklad ask  Råkade förstöra hans överraskning (laga middag och massa sånt mys) som han skulle göra innan jag kom hem. Men jag ville inte åka skridskor så jag gick hem efter min sista lektion.  Men nu blir det att vi lagar den tillsammans i stället så det kommer bli mys ändå! 
Här är blommorna och asken jag fick av älskling



Måndag

God morgon på er.
Nu sitter jag antagligen i skolan på någon tråkig lektion eller något? Längtar antagligen hem också.
Idag är det ju som sagt alla hjärtans dag och den kommer jag spendera med min underbara pojkvän! Vet inte riktigt hur en men det kommer bli mysigt! 

Hur ska ni fira alla hjärtans dag?



Helt död?

Sådär ja! Nu är jag hemma och helt slut i kroppen. Blev att vi började gymma ungefär kvart i 3 och där köttade jag och mia med styrka! hehe  Sen vid halv 5 började medel puls passet som vi gick på så nu är man ganska trött i kroppen kan jag säga! . NICE.




Hej söndag!

Hallå där!
Vilket fint väder vi har! Har suttit ute på trappen och druckit kaffe i vår/vinter solen, hur mysigt som hellst!  Nu väntar jag bara på att få åka in till norrtälje så jag kan dra och gymma! Sen tror jag även att jag kör ett konditionspassb lite senare  NICE.

Nej nu måste jag kiiila för nu kommer min skjuts in till norrtälje!
peace


God natt!

Får bli ett litet kort sista inlägg nu, är så sjukt trött så jag knappt kan hålla ögonen öppna längre  Mamma åker btw till skåne i morgon så måste nog upp i hyffsad tid om jag ska hinna träna innan vi skjutsar henne till arlanda. Skönt att bli själv, (fast ändå inte) hehe

Nejnu mina kära, så ska jag gå och lägga mig.


Seg dag

Sådär ja! Äntligen lite uppdatering. Gårkvällen var trevlig, men dog kanske ut lite förtidigt? Dock somnade jag/vi runt halv 4 i morse så var uppe 22 timmar så nu är jag sjukt trött eftersom jag inte kunde sova ordentligt och länge...  Skulle åka och fira min bror som fyllde år i onsdags, men det visade sig att hans dotter My blivit magsjuk så det blev fikafirande hemma hos oss istället.

Här kommer lite bilder från igår


Bilderna kommer från mia & elin

Hej jag är dålig på att uppdatera!

Hallå där!
Nu sitter jag här i soffan och är super trött med en blåsa under tungan och väntar på att flickorna kommer!  Hoppas jag kommer piggna till när dom kommer, men jag borde vara trött, ställde klockan på 05.20 i morse.
Och FY VAD VIDRIGT VÄDER DET VAR! Trodde jag skulle dö när jag pulsade i snöovädret på väg till praktiken. Nej aldrig igen säger jag bara!
Praktiken var ganska kul idag faktiskt, får mer och mer ansvar så det blir bara roligare  Slutade även 13.30 så jag gick och mötte martin nere på stan där jag köpte lite underkläder (lite alla hjärtans dag) och ögonskuggor. Därefter blev vi hämtade av martins bror som skjutsade upp oss till gymmet! Lovar att jag kommer få träningsvärk i rumpan! 

Nej nu måste jag gå och fixa lite saker innan alla kommer! Puss

peace out..

Hallå där, kom precis ut ur duschen! Har vart på ett danspass som var ganska kul  gick 10 min innan det var slut för att göra lite magövningar på gymmet och stretcha (stavning?).
Men nu mår jag jätte illa! Hoppas jag inte håller på att bli sjuk eller något! 

GRATTIS BROR PÅ 30ÅRS DAGEN!



Idag är det ingen vanlig dag för det är min brors födelsedag...


20.59


Tisdag

Sitter vid en av skolans absolut snabbaste datorer!......NOT! Usch hatar dom! Dom är så jädra sega, typ en kvart på att bara logga in, ska det verkligen vara så?..

Går en hyfsat lång dag i dag (till 15.10)  Sen blir det knata ner till sjukgymnasten och fixa ryggen, har fått jätte ont sen martin puttade ner mig från soffan så jag ramlade in i en byrå. Sen när jag är klar där ska jag försöka få pappa att hämta mig  Länge sen man träffade honom. Annars kommer det väl inte hända så mkt mer idag?

Juste! Träningen igår gick iaf bra, men det märktes att jag har vart sjuk. Min näsa är ju fortfarande lite krånglig.. Men gosh vad skönt det kändes med lite träning! Blir ju dock ingen idag pga sjukgymnasten, men sen blir det kötta!


En bild som Emil & Johan har ritat


Wooohoooo nu drar jag och tränar!

Seeees! 

We all have stories wi will never tell

Sådär ja, nu har jag vart ute med hundarna så nu sitter jag här och kollar runt på lite allt möjligt. Väntar även på att tiden ska gå lite fortare så jag kan åka iväg och träna. ÄNTLIGEN! Har ju inte tränat på över en vecka pga att jag vart sjuk, men nu ska jag minsan komma igång igen! 
Skolan var lika tråkig som väntat.. Men på min 3 timmars håltimme mötte jag upp mamma för jag skulle iväg och övningsköra.  Det gick förvånansvärt bra eftersom jag inte har kört någonting på flera månader. I´m happy!
  • En annan sak jag funderar på är om man ska ringa pappa och fråga om man kan äta hos honom i morgon (har inte träffat han sen julafton!?) ganska illa tycker jag.

VARFÖR GÅR DET INTE ATT LÄGGA IN NÅGRA VIDEOR!?!?!?!? 

PEACE!

Dag 6

En perfekt dag för mig är nog om jag får spendera den med pojkvännen min. Att man bara har en skön och härlig dag utan något som gör en stressad eller irriterad. Man kanske går ut och äter på någon fin resturang eller går på bio eller om man kanske åker bort någon stans över en helg eller något. Där man tar det lugnt och bara umgås med varandra. 




Dag 1 - Presentera mig själv
Dag 2 - Min första kärlek
Dag 3 - Mina föräldrar
Dag 4 - Min största kärlek
Dag 5 - En "fobi"
Dag 6 - En perfekt dag
Dag 7 – Min bästa vän.
Dag 8 – Ett ögonblick.
Dag 9 – 10 saker du inte viste om mig
Dag 10 – Hur ser du på singel livet.
Dag 11 – Min bror.
Dag 12 – I min handväska.
Dag 13 –Mina systrar
Dag 14 – Hemlis.
Dag 15 – Mina drömmar.
Dag 16 – Min första kyss.
Dag 17 – Ett speciellt minne.
Dag 18 – Bästa beslut jag gjort.
Dag 19 – Detta ångrar jag.
Dag 20 – ultimata killen.
Dag 21 – Så typiskt mig.
Dag 22 – Det här upprör mig.
Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
Dag 24 – Det här får mig att gråta.
Dag 25 – En första känsla.
Dag 26 – Mina rädslor.
Dag 27 – Min favoritplats.
Dag 28 – Det här saknar jag.


God morgon!

God morgon!
Har precis gjort mig i ordning till skolan.. Så måste nog gå snart om jag inte ska komma försent  Känner på mig att den här dagen kommer suuga.. Kommer ha håltimme i 3 timmar innan sista lektionen som är idrott med världens sämsta lärare.  kul.. njaa inte direkt. Nejmen hinner inte ta någon outfit bild nu lägger kanske upp en senare!

God natt söndag


Söndag!

Jahapp, nu är det söndag igen då... Ska åka iväg och gymma med Matilda lite senare så det kommer bli nice! Har dock inte tränat på hela veckan så får se hur det går



Var det någon som såg melodifestivalen i går?
Var det bara jag som tyckte att Rasmus Viberg såg ut som Karlsson på taket? Med sin rutiga skjorta och fluffiga frisyr?




Nej nu måste jag kiiila iaf, peace!

Melodifestivalen

Nu blir det melodifestivalen för min del! Peace

2011-02-05

Vaknade av att älskling låg och stirrade på mig och blev jätte rädd!  haha, lyckat av mig. Men vaknade för ett antal timmar sen iaf...
Igår blev det en lugn kväll! Var ute i bh och mös med älsklings familj, hyrde 2 filmer (i rymden finns inga känslor & get him to the greek) åt tacos och svullade godis...  Så nu när min förkylning börjar försvinna kommer det bli träääääääning!
Jag köpte btw en brun skinjacka i torsdags efter jag sagt hejdå till elin och amer. 

Så vad händer ikväll då?
Just nu känner jag bara för att ta det lugnt eller något, har sjukt ont i huvudet och är grymt seeeg. känner för att åka hem och kolla på hela sesong 6 av desperata hemmafruar.
 hehe men vi får se hur det blir.



En bild på mig och älskling från nyår!


God morgon!

God morgon, eller rättare sagt god eftermiddag! Fast jag har vart vaken några timmar ändå, men har bara legat och kollat på film. Blev ingen skola idag pga. min hals, min nästa och mitt huvud... Usch hatar att vara sjuk. Kunde ha vart sjuk i morron när jag knappt har några lektioner, men tydligen inte... Funderar på att gå och äta lite frukost och kolla på en annan film nu  Peace



RSS 2.0