Nytt för ikväll!

Hejhej, som ni ser så har jag en ny header, men den suger den också! Tog bara den eftersom jag verkligen hatar den förra. Men ska försöka fixa en ny i morron!
Det var allt jag hade att säga för stunden.
Pussar!

HEJ FOLKEEET!

jajamensan, nu är det partyyyyy. Haha, nejdååå! jag å sarah sitter nu i hennes sääääng . vi kom just heeem. jag kom till sarah tidigare idag och sen drog vi till elin å mia som var hos några norskar som felicia hade träffat tidigare på dagen, trevliga männsikor! vi drack lite smått och sen drog vi upp till donken!  :D  där var det naaaais som alltid :d jättegoooott! sen efter att vi umgåts ett tag så skulle jag å sarah heeeem! på vägen så träffade vi värsta canadensarna eller vad man säääger!!!!!!!! SJUKT HETT när dom pratade alltså, grrrrrrr !!! tror aldrig aatt jag har pratat så bra engelska. GOSH..... "Sean" och jag bytte nummer, åååhåååå! haha, sen så drog vi och träffade johan och denice! Sjukt speedade. Sen så drog vi hem sjukt snabbt för vi skulle sooooova :) imorrn ska vi åka båt super tidigt till älmsta å det blir nais ! träffa härliga foooolk :) hare great :) PUSSSS!!!! /aliciaaaaaa... :)
sarah hälsar :)

Min födelsedag! + Allsång på skansen!

Hejhej, Sitter här i mitt kliniskt välstädade rum som mamma har städat. Haha, ni ska bara veta hur fint det vart! Har nog aldrig vart så fint sen vi flyttade hit. (a)
Som sagt, det är ju min födelsedag idag. Vaknade av att mamma kom in och frågade om tårtan dög, runt 12 tiden i morse åkte vi till ett thai ställe där vi skulle äta med släkten. riktigt mys. Fick lite fina presenter också :)

* Presentkort för att tattuera mig.
* 1300kr
* Presentkort på team sportia
* 2 biobiljetter
* 2 lite finuliga böcker
* En hand där man hänger smycken
* Sen parfym av mina älsklings tjejer <3

Efter det blev det lite chill hemma innan jag mia alicia patrick och simon åkte till sthlm för att gå på allsång på skansen. Kollade lite på djuren också, hihi. Men dagen blev rätt lyckad ialf, om man inte bortser från att allt gick åt helvete! </3
Ska väl torka lite tårar nu sen måste jag försöka sova.......... Måste jobba i morron :/
Men puss och god natt.

Bilder från idag kommer senare.

Tattuering!

Ska tattuera mitt stjärntecken nere vid foten efter augusti!
Längtaaaaaaar.....


Grönan/Sommarkrysset igår

Hejhej.
Igår var det en fartfylld och helt underbar dag med tjejerna på grönan. Det var så himla kul att det var vi 4 som bara var där. Synd bara att det var så mycket människor så väntetiden i köerna var otrolig. Man orkade knappt åka något för alla köer. Det var ju sommarkrysset också! Så man träffade lite kändisfolk. Carolina Gynning gick förbi oss i sina skyhöga klackar. Elin pratade med bloggaren Kissie. Alicia babblade med Kicken mm. Hahahaha men det var en sjukt kul dag med mycket skratt!
Här kommer ett inlägg från Kissie.

I ♥ My fans!


God morgon!

Hoppas alla har sovit gott? Igår var jag ju som sagt på sommarkrysset med "J", och som jag hade förvänntat mig blev det många bilder som togs igår men det var inte så farligt som jag trodde och dessutom är alla så söta och trevliga som kommer fram så hur kan jag inte låta bli att älska min fans ibland?!

Och ni tjejer som kom fram igår, visst var jag trevlig IRL och det var ingen myt? ;)

 

Hahaha Eliin känner du igen kommentaren eller?

Ikväll blir det Kina med Mia och Alicia <3
pussar

Ett måste!

Den här filmen måste ni bara se! Jag vet inte hur många gånger jag har sett den själv men den är helt klart bara för bra!


Lillebror! <3

Hejhej!
Har vart men älsklings Alicia hela dagen idag. Det har vart myyys! Följde med henne när hon tog spruta idag. Tror fan jag var räddare en henne! Och inte mer med det jag måste också ta den där förbaskade sprutan..... OMG! När klockan var runt 13 så åkte vi till rimbo igen. Det var meningen att jag skulle träffa min lilla jocke men han fick annat för sig, så jag följde med alicia som skulle till sin friend. Vi satt där och kollade på typ två filmer innan jag och Alicia drog och åt pizza. Det var lite spår med maten haha. På vägen tillbaka cyklade jockepocke förbi oss. Och shiiit vad jag kom på att jag saknade min lilla lillebror som nu har vuxit om mig. Och lillskiten börjar bli stor! Gasch vad jag saknar de gamla stunderna med honom.
Men nog pratat om lilla jocke (: Jag och alicia fortsatte att titta på två filmer till innan vi åkte hem. Då hon på bussen började må hur dåligt som helst. Höll på att svimma, såg knappt något och mådde illa. Men när vi kom hem till mig och kollade det på datan coh det var typiska biverkningar på gardasil sprutan! Och inte nog med det..... det stod att det är 3 som har dött av den, och ja nu undrar jag själv hur jag ska våga ta den när jag har sprut skräck!!

Jag saknar min Alexander André

HALLÅÅÅÅ

hejhej, uppdaterar från bussen just nuuuu. påväg till rimbooo. ska hälsa på en vän :) hihiihih. Blev ett impuls åk efter en mysig kväll i båten med flickorna, ljus å lite godis. Det blir att åka hem tidigt imorgon för alicia ska ta spruuuuta imorgoooon. STACKARE... hiho. Imorrn ska jag träffa min lillebror! :) happyface.... !!! jaja, det blev ett snabbt inlägg. skriver mer imorgon :) PUSS!


snygg bild, vi veeeeet....... hähäh
 

Hate it!

Alltså jag måste vara tycka till om en sak. Jag hatar verkliiiigen min design! Jag menar det verkligen.. Alttså shiit! Har aldrig gillat den, men nu fick jag fan nog. Den måste bort! HAHA. Men seriöst det är väl inte bara jag som tycker det!?!?!?!
Nej men nu när jag har sagt min åsikt så vill jag gärna ha erat stöd om att ni tycker likadant. Så nu måste det bara fixas någon ny så jag kan ta bort den där skiten.
pussar

I´m home

Hejhej, nu är jag hemma igen efter att ha varit hos alex. Mysigt vare ialf!
Alicia kom och mötte mig på station där vi även träffade först jocke, och sedan rasmus. Jag tog min lilla brumbrum hemmåt, mia och patrick skulle hämta alicia så flickorna kunde komma till mig. Blev en lite chillkväll här, med massa prat.
Menmen, försöker få alex att komma till norrtälje i morron men han svarar ju aldrig så man vet ju aldrig.
Jag ska ialf försöka sova nu satt ni som är vakna hare så gött!
pussar

Taggar till hösten!




Idag & igår

Hallååå....
Hahaha gårdagen var spårad! Började med att jag satt och snackade med Alicia om vad som skulle hända på kvällen. Om vi skulle åka till älmsta på fest eller till en liten ö på fest. Så när vi väl bestämde oss för att åka till ön fick vi ett meddelande att han med båten som skulle skjutsa oss inte kunde. Så det var ju lite tråkigt, men sen kom mange och hans kompisar och hämtade oss med bilen (dom skulle som sagt också dit). Så vi trängde in oss i bilen som redan var full och for iväg. Hahaha, dom råkade köra fel så vi hamnade vid färjan som går till justerö fast där vände vi när vi sa att det var till furesund vi skulle till för att ta färjan till yxland. Men ialf, vi kom fram tillslut. Där det blev att parta!
Blev att fira Alicia en sista gång nu när hon väl fyllde år! Love it. Spår på mig och alicia. Men när klockan närmade sig 06:00 stod jag, alicia och fanny fortfarande och dansade. Hahah det var lite finurligt. Sen innan jag och alicia bestämde oss för att gå och lägga oss blev det att titta på alla som låg "deckade" i soffan med fingerkikare. hahaha då var det spår!
Somnade tillslut.
Blev att vi tog första bussen hem, den gick 10:45 har jag för mig. Kan säga att jag sov grymt skönt på bussen! Men väl framme på busstation la alicia och jag oss på bänkarna och flummade med våran övertrötta humor. Tog bussen hem till mig för att hämta mopparna så vi kunde ta oss till donken. Usch, jag mådde illa! haha Efter det blev det raka vägen hem till Alicias säng! Godnatt till klockan 18:30 typ?
Middagen som vi åt sen bestod av kall kyckling och halvt brända pommes.
Nu blir det lite kortfattat nu om slutet av denna kväll. Alicia skulle till rimbo så jag åkte hem vid 20:00 hoppandes att Alex skulle hinna med bussen till norrtälje. Men så blev det ju inte. Satt det förväntades en soffa kväll med mamma, med filmen walk the line som gick på 3an.
Fick ett samtal från Alicia där hon sa att hon hade missat bussen så hon var här och höll oss eller rättare sagt mig sällskap. Blev att vi bakade kladdkaka och svullade oss lite.
Men filmen var bra! Så den kan ni ta och titta på....

Nu har Alicia åkt hem och jag borde gå och sova för jag ska upp tidigt i morgon eftersom vi ska åka till moster och fira henne för att hon fyllde år idag, och sen ska jag jobba vid 2. Lagom drygt!

Men nu har jag bestämt  mig att jag ska sussa, så godnatt med er! <3

p.s Vi var hemma och firade alicia i fredags så bilder från det kommer!

PARTY!!

Jag är trött och jag ska jobba om 8 och en halv timme. hahaha. men vafan vi har kul och jag dansar just nu med alicia och fanny!!! Uppdatering kommer.
Puss!

HAHA FJÅrTiiiWs FFS!!!!!

 

Hahaha, alltid kul att överdriva! La ut den på bdb och här kommer min och patriks kommentarer om den!
Love it! <3 haha

p4t: Yeah you go sarah! :D:D:D Fnizzzzz 
Svar: aaow (a) va typ TYkkz oM mIn nya typ Ztil??? *ler*

: PawZz4r d3iiIh peWwRFFeKt! :D pöwzZiz
: naw typ dU tykker d???? Ja älzkart pöwzZzzar! 
: Dduw ee TTiiep Sååw jeela GrYYm II den ttiieep Stiiijlewn :D 
: jaew men GuD klaJt JA typ e!!!! ja ba måztE KöpA IdOMin :O


hahahahah spår på det!

Man kanske ska börja med fjortisstilen? ;D


Jobba

God morgon. Klockan är nu 12:45 och jag ska börja jobba om en timme och en kvart. Fram till klockan 20:00. Jo jag vet det är lite drygt.... Det här kommer dock bli ett kort inlägg för jag måste börja fixa mig och sen gå ut med hundarna. Kommer nog bara ta det lugnt efter jobbet för just nu känner jag att jag kommer vara helt slut. Typ bara titta på film eller något.
Men nu måste jag skynda mig lite hare så bra och ni som inte jobbar ha det så kul på eran ledighet!
Pussar

Jordgubbar i glasstrut?

Hej där.
Jag har ingen aning om varför min text vart jordgubbar i en glasstrut. Det var det första som kom upp i huvudet, så det fick bli som det blev. Men ialf har kommit hem från en skön dag hos Alicia. Senare på kvällen kom Mia och Elin hur mysigt som hellst!! Vi fyra liksom! Gänget sammlat eller vad man säger. Har ju tyvärr blivit så att "vi" inte har vart samlade på ett tag. Har varit lite out side the box. hehe.
Men vi badade jacutzi och hade det kanon!
Ska jobba i morron, blää men det är rätt chill ändå.

Juste! Nu är det så att min data har fuckat upp sig så när man vill kolla på bilderna så måste man klicka upp så det blir stor bild så man ser vilken det är. (Det brukar ju vara så att man kan se en miniatyr av bilderna) Om ni förstår vad jag menar. Men den där miniatyren av bilderna ser man inte! Har haft så ett tag och jag börjar bli lagom irriterad på det!
Så nu frågar jag ÄR DET NÅGON SOM VET HUR MAN GÖR FÖR ATT FIXA TILLBAKA DET? alltså så man ser den där lilla sketna miniatyrbilderna?

Ska sussa nu hare så gött och godnatt <3

Hos Alicia

Hejsan, dagen efter en spårkväll kan man säga. Sitter hemma hos Alicia och myser. Vi ska snart laga lite mat blir väl makaroner och falukorv. Kan kommentera att alicias kläder kom på posten idag, hehe men det var grymt snygga ialf!
Hahahah sitter  och kollar på pistvakt!

Jahapp vad händer ikväll då? Jadu ingen aning.

Cya! <3

Älskar

Låter bilden tala för sig själv! <3

Natten!

Hejsan!
Jag tänkte just skriva lite i bloggen men alicia ropade nyss att jag inte fick och att jag skulle gå och lägga mig för att jag inte är i mitt bästa tillstånd, haha ni ska bara tänka er hur mkt jag anstränger mig för att hitta dom här jävla tangentbokstäverna, det går ju en aning långsamt, men vem fan bryr sig?
Jag jobbade idag ialf och jag fick se mitt schema och det sög! jag jobbar nu varannan dag fram till skolan börjar. det suuuuuuuuuuuuuuuger! jobbar fan måndag onsdag fredag och söndag. Inte kul ska ni veta! oj jag tror inte det där blev så rätt stavat. Inte bra att jag och mia satt här hemma och drack lite saft. Inget jag rekommmmenderar. Men det var kul ialf :)
Nu kan jag säga att alicia kom hit och rätt stavade alltihopa så det vart rätt så ni kunde läsa. Men nu ska jag försöka sova med mitt snurrande huvud. hihi. Misstolka inget nu haha, men aja. Hare så gött allesammans puss å kram önskar puttefnasken påskharen och jultomten ingvar jönsson.  <3

UPPDATERING

Jo nu har det inte blivit så uppdaterat här känner jag. Men ialf jag jobbade i lördags, det var sjukt drygt eftersom jag var så trött. Men det var helt okej endå. Linnea var där och jobbade med mig. Senare på kvällen skjutsade pappa mig till furösund där jag skulle ta färjan till yxland där jag mötte alex och rasmus. Jag hittade massor av smultron på vägen! gåsh vad jag har letat efter dem. haha. Vi gjorde inte så jätte mkt den kvällen förutom att vara ute och träffa lite människor. Sedan blev det sängen som gällde eftersom vi skulle upp tidigt dagen efter. Det blev en dag på grönan. Det var mysigt. Men kan säga att alla karuseller är tråkiga. Insane var rätt skön :) men antar att det bara för att den är ny, kommer väl bli uttjatad efter ett tag som alla andra. menmen...

Jag saknar/längtar efter:
Alexander André
Stunderna med tjejerna (känns som evigheter sen nu)
Jocke Storäng
Skåne med Eliin
Dansen

Nu måste jag ut med hundarna sen tänkte jag tagga till sängen hare så gött!
pussar

På väg hem från skåne

Goddagens, eller man kanske säger godkväll? Klockan är ju som sagt 21:40. Jag sitter nu i en full proppad bil på väg hem från en underbar vecka nere i skåne. Det var hur mysigt som hellst nu när jag hade Eliin med mig. Men jag saknade min Alex grymt mycket. Så det var ju inte lika kul. Men idag så åkte jag och Eliin till danmark en liten snabbis. Hehe det var lite kul, han väl vara där ungefär bara en halvtimme men det gjorde ju inte oss så mycket.
Här kommer lite tråkiga bilder som togs i bilen, det är på mig, eliin och min morbror. haha.


Shopping!

Hihi, yes nu har jag spenderat lite pengar till min garderob. Det behövdes verkligen köpas lite nya kläder. Rensade ju ur den förra veckan och den blev lite klen på kläder. Men dagen började med att vi åkte in till centrum av ängelholm och knatade runt där på stan ett litet tag. Köptes tyvärr inget där men det gör inte mig något. När klockan slog 14:10 tog vi bussen till Väla centrum. Där köptes 2par chinos ( ett par tajta och ett par "lösa"), två linnen en t-shirt och en annan tröja.
Det kommer bilder lite senare.
Nu tänker jag bara dö i sängen och vänta på maten. Kommer bli Kenneths otroliga hamburgare!
Peace out alla tomtenissar!

Danmark

Hehe nu sitter jag i min säng med Eliin sovandes brevid mig. Sitter och lägger upp en massa bilder på bilddagboken. Men idag så blev det att vi åkte till danmark. Jag Elin mamma Nettan och Stina eller vad hon nu hette. Vi gick och åt nästan på direkten. Hamnade på ett über mysigt ställe. Men vart hur lack som hellst när det bara stod på danska och jag inte fattade vad det stod när jag skulle välja mat. Men sånt händer ju.
Vi lämnade mamma nettan och stina? och gick en runda på stan, hittade en skoaffär som hade hur jävla snygga skor som hellst. Men det blev tyvärr inte så att jag köpte några. Vandrade vidare, köpte lite smått och gott. Det kom fram 2 killar som började prata lite med oss, frågade oss om vi ville följa med till hamnen och dricka lite. Hehe var lite tveksamma i början men blev så att vi följde med dom endå. Satt där coh chillade och hade det allmänt trevligt. När vi inte fick sitta kvar där vid bordet längre gick vi ner till stranden. Badade ett litet tag, haha höll på att frysa ihjäl sen efteråt så viktor tände sin engångsgrill så fick värma mig vid den. blev lite strul när vi skulle tillbaka eftersom att min och eliins båt hade slutat gått. Så vi fick köpa nya biljetter så att vi kunde ta samma båt som dom över till sverige.
Blev ett litet stopp på donken innan vi tog bussen hem.

Nej nu orkar jag inte skriva så mycket mer klockan är som sagt 01:49 och jag är väldigt trött!

Men i morgon blir det shopping och kanske street race på kvällen, vi får se hur dagen slutar.
God natt med er.
p.s nu längtar jag verkligen hem! jag hjärta dig

Båstad

Ja igår var ju vi som sagt i båstad, det var hur mysigt som hellst! Mamma körde dit oss vid 11-12 på dagen vi irrade runt i minst en timme för att hitta den där så kallade "busstationen" som bestod av 2 busskurer på icas parkering.
När vi hade hittat den så vi visste vart vi skulle ta bussen släppte mamma av oss typ nere vid stranden där den stora scenen stod. Det var nämligen både tennisveckan och rix fm.
Vi satte oss nere vid stranden och åt, tog nachos, super gott.
Haha precis när vi tänkte gå och kolla in stan så började det spöregna! Alltså från super varmt och sol till spöregn, hagel, och åska. När vi spreng där med våra handdukar omslingrande om huvet mötte vi Måns Zelmerlöw som kom gående under ett paraply. Strax därefter slutade det regna så då knatade vi upp mot alla affärer. Det blev en svart klänning, ett par svea trosor och en mössa. Blev en glass också, haha. Vi gick tillbaka till scenen och då träffade vi kim från made in sweden. Hehe Eliin höll på att krocka med honom! Men i alla fall så satte vi oss där framför scenen och kollade när E.M.D. repade lite. Gick och åt, det blev att jag och Eliin delade på en pizza. sedan blev det vandra tillbaka för att kolla när alla artister uppträdde. Usch, Ni skulle vart där! Ni som inte var det ni missade verkligen något!
Sen blev det bara bussen hem till ängelholm igen

Om ni vill kolla bilder så gå in på sarahbogefors.bilddagboken.se

E.M.D

 

Pressbyron/Tågstation

Vill bara göra ett inlägg att nu när jag och eliin var på väg till skåne så gick vi in på pressbyron på sentralstation, ocg gissa vem man fick se där!? Haha jo Erik Segerstedt! Det visade sig att vi åkte samma tåg som EMD så när vi gick av stötte vi ihop med hela gänget, så synd för er som inte följde med. hihi.

Vi har tyvärr glömt kamerasladden så vi kan inte lägga över några bilder till datatn, men ska kolla med kusin vitamin när han kommer hem om han har någon.

Men puss på er alla nu ska jag vara lite social med eliin.
p.s Saknar Alexander André <3

2 juli

Yees nu sitter jag här igen, fast denna gång inte i sängen utan nu sitter jag vid mammas skrivbord där min data tydligen stod. Dagen började med att jag gick upp vid 07:00 för att ajg skulle hinna med bussen till danderyd som gick 08:00. Skulle ju som sagt till tandläkaren och spänna tandställningen. Kom hem runt 11:00  så började städa mitt rum lite (efter allt mammas tjat) hehe. Rensade bland alla mina kläder. Fick en hel svart sopsäck + lite mer som jag inte använder. Vet bara inte vart jag ska göra av allt. Men det känndes skönt att bli av med allt. Efter lite städning gick jag och hälsade på mia som jobbade på daisys, det var trevligt. Doni sa även att jag skulle jobba i morgon så äntligen säger jag bara. Behöver lite pengar nu när jag och Eliin ska till skåne på måndag. Han knappt komma hem fören jag stötte på jimmy, snackade lite med honom så det bestämdes att jag skulle följa med han, alex, daniel, mörlin ner på stan nu när alla affärerna var öppna.
Shiiiiiiiiit vad mycket vi gick! Typ genom hela norrtälje. Vi stannade tillslut vid parken vid en bänk där mia, alicia och patrick skulle titta förbi.
Sa farväl till grannarna och följde med flicksen och patrick till statoil. Träffade på linda och linus där. Lite trevligt att träffa på f.d. skolkamrater. Blev sedan hemskjutsad.
Hade bestämt mig för att städa klart mitt rum men så vart icke fallet när man fick en pling från jimmy som undrade om jag skulle med ut ett tag. Lika bra det eftersom jag inte vart ut med hundarna. Var ute ett bra tag, men det var kul.

Så nu sitter jag här klockan 02:37 och jag har varken städat klart mitt rum eller duschat.
Satt nu säger jag godnatt, för jag måste fixa lite här coh sedan sova eftersom jag ska upp vid 10:00. Tidigt för mig. Men cya <33


Onsdag

Kom nyss hem från en mysig dag hos alex. Vi lyckades tyvärr sova bort nästan hela dagen, gick upp runt två. Segade oss framför tv:en resten av tiden tills vi skulle äta midda och grejer. Det blev hamburgare, ni skulle ha smakat det var hur gott som hellst.
Men ialf igår så åkte jag alex robin och albin ut till ronya, johanna och namnen jag inte minns (a) och hade det trevligt. Spår med vatten kan man ju säga. haha.

Jag måste nog sova nu för jag ska upp tidigt i morgon eftersom jag ska till tandläkaren och kolla till tågrälsen kvart över 9. Men nu får ni ha det så bra tills vidare.

Godnatt <3


RSS 2.0