Båstad

Ja igår var ju vi som sagt i båstad, det var hur mysigt som hellst! Mamma körde dit oss vid 11-12 på dagen vi irrade runt i minst en timme för att hitta den där så kallade "busstationen" som bestod av 2 busskurer på icas parkering.
När vi hade hittat den så vi visste vart vi skulle ta bussen släppte mamma av oss typ nere vid stranden där den stora scenen stod. Det var nämligen både tennisveckan och rix fm.
Vi satte oss nere vid stranden och åt, tog nachos, super gott.
Haha precis när vi tänkte gå och kolla in stan så började det spöregna! Alltså från super varmt och sol till spöregn, hagel, och åska. När vi spreng där med våra handdukar omslingrande om huvet mötte vi Måns Zelmerlöw som kom gående under ett paraply. Strax därefter slutade det regna så då knatade vi upp mot alla affärer. Det blev en svart klänning, ett par svea trosor och en mössa. Blev en glass också, haha. Vi gick tillbaka till scenen och då träffade vi kim från made in sweden. Hehe Eliin höll på att krocka med honom! Men i alla fall så satte vi oss där framför scenen och kollade när E.M.D. repade lite. Gick och åt, det blev att jag och Eliin delade på en pizza. sedan blev det vandra tillbaka för att kolla när alla artister uppträdde. Usch, Ni skulle vart där! Ni som inte var det ni missade verkligen något!
Sen blev det bara bussen hem till ängelholm igen

Om ni vill kolla bilder så gå in på sarahbogefors.bilddagboken.se

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0