Nejmen vad hände sen?

Nu är jag här igen, fast hemma i min egna säng. Har kommit på att jag för den mesta delen skriver i bloggen när jag sitter/ligger i sängen. Det är faktiskt något jag rekommenderar. Lyssnar på en super skön låt just nu! Things my father said - Black Stone Cherry. Lyssna på den.
Men nu tänkte jag berätta lite vad som hände efter maten hos mia. Elin kom och hälsade på oss, vi satt vid bordet ute på altanen och bara chillade. Vi fick för oss att spela kubb så det blev jag och patrick i ett lag medan mia och elin var i det andra. Hahahahaha ni skulle vart med..... Blev bara två omgångar och det slutade 1-1 (typ) Elin och jag drog sedan in till norrtälje följde med henne till kärleksudden där andreas och kim var.Vi bestämde oss för att åka hem till kim för att det var så himla mycket mygg men på väg upp till moppen träffade vi på marcus som kom dit för att han letade efter sitt borttappade busskort som jag efter en liten stund hittade. Stod där och pratade lite med honom så det bestämdes att jag skulle följa med honom till donken där manne också satt. HAHA spår där kan jag ju säga!


Hos sötnosen

Sitter här hemma hos sötnosen Miia, patrick är också här. Dom har för en stund sen färgat och slingat år och alldeles strax ska vi äta. Lasagne, mums!
Men ialf idag har jag gjort av med lite mer en 1000kr, haha helt otroligt. Men det blev ett pat lacoste skor, ett par ballerina skor, en klänning och två linnen. Kan lägga in bilder på allt sammans när jag kommer hem. Juste jag hade ett presentkort på porats så jag köpte 6st näsbling. Helt nöjd faktskt. Efter min lilla runttur på stan åkte jag till elin som satt i kiosken. Det var trevliiiiigt!

Men nu ska jag äta synes kyssar

<3


Dagen

Hej allihopa, nu sitter jag här i min säng. Dagen har vart helt underbar! Åkte ju som sagt till Alex igår. Mysmys. Vi vaknade runt halv 1 idag. haha, jag var hur trött som hellst. Jag tog en dusch och sedan satte vi oss ute på verandan och drack oboy i solen. Efter ett tag kom Robin och chillade med oss. Vi bestämde oss för att dra och bada. Vi var vid berrvik eller vad det nu hette. Ni ska bara veta hur nice det var! Simon och Alex kom också och höll oss sällskap. Badade för första gången i år! Stolt, haha. Men jag var tvungen att ta bussen som gick kvart över 5 till norrtälje igen för alex skulle på middag och massa.

Men när jag kom hem åkte jag nästan direkt till Elin som satt i kiosken och jobbade. När hon slutat satte vi oss i parken ett tag och tog det lugnt. Rätt mysigt. Och ja som sagt nu sitter jag här hemma och måste ut med hundarna.......


Nu har jag lagt in alla bilder! Orkar inte lägga in dem här för det e så många, men titta in på sarahbogefors.bilddagboken.se så får ni se.

Hare gött <3

Hemma fån peace and love

Heeeeej!
Nu är jag hemma från en vecka på p&l festivalen. Jag rekommenderar att åka dit, men kanske inte en hel vecka det blev lite drygt i längden.
Veckan har vart grymt varm, härliigt säger jag förutom att jag fick solfrossa eller vad man säger igår. Usch vad hämskt det var! Har visserligen fortfarande feber men då låg jag bara i tältet och svammla om alla möjliga konstiga saker, hade ingen aning om vart jag var.
Måndagen började bra. haha. Vi (jag, alicia & mia) råkade självklart gå på fel vagn när vi gick på tåget så vi var tvungna att släpa all vår packning genom exakt hela tåget, usch det var lagom pinsamt. Sen när vi hade anlänt till borlänge fick vi konka på våran packning som vägde minst 1ton i några kilometer för att komma till campingen. Fick stå i meterlånga köer för att få band och för att då kunna ställa sig i kön in till campingområdet. Mötte upp gänget från falun sen gick vi och letade efter ett bra ställe att sätta upp våra tält på. Sedan blev det mest bara chill utanför tälten.
Tisdagen var också riktigt varm. Man vaknar först klockan är då runt 04:00, 05:00 av att man fryser ihjäl och sen bara någon timme efter det vaknar man av att man håller på att överhettas. Det blev även mycket sola och sedan bad på relax avdelningen där på äventyrsbadet. På kvällen blev det kröka. spårspårspår! haha. Först gå vilse bland alla tält sen massa utskällningar av mia och alicia sen skulle vi gå och kolla på nattbio, pratade i telefon med älskling där ett tag ingen aning om han förstod vad jag sa men ialf det blev att vi fick dra mia i kundvagnen för hon pallade inte gå, tog lite snålskjuts av den med, hehe.
Onsdagen mådde man inte så bra på kan jag säga. Vi låg och steekte ute i solen nästan hela dan. På kvällen blev det lite dricka igen. Vi gick sedan och kollade på hoffmaestro, (hur dom nu stavas) dom var rätt bra faktiskt. Men när vi stod där i publikhavet så började alla trycka och hela staketet välte så vi ramlade ner där på andra sidan. Så det blev inte så mycket kolla för oss ( jag alicia och elin) Men kvällen var ändå lyckad.
På torsdagen hade mia fått nog så hon drog hem, så nu var det jag och alicia kvar. Kan säga att jag mådde verkligen skit den här dan! Alldeles för mycket sol och för lite vatten. Så fick typ solfrossa eller vad man säger. Tog en ipren och lad mig i tältet för att försöka sova lite. Mådde lagom mycket bättre efter det. På kvällen gick vi och kollade på voulbeat och sedan på mötley crue. Båda var tjockt bra! Men när vi hade kollat lite på mc så började jag må dåligt igen. Så vi var tvugna att gå tillbaka till campingen. Usch! har aldrig mått så här dåligt av sol och för lite sömn förut. Har fortfarande feber och ont i halsen efter allt.
Så nu idag/fredag. Så bestämde jag mig för att åka hem. Haha............. missade tåget! Men tog det som gick två timmar efter. Sov hela resan hem.

I morron blir det åka till alex, gush vad jag har saknat han! helt sjukt.

Kan också kommentera att det går inte att lägga över bilder från kameran till datan :O
Men nu ska jag försöka sova god natt <3

Toooooooooorsdag!

Hej alla bloggläsare! Sitter här i min säng igen, men nu funderar jag faktiskt på att sova. haha. Klockan är ju som sagt 00.17 och jag ska väl antagligen upp lite tidigt i morron för jag måste ut med hundarna för mamma jobbar natt. Fast iuförsig så menar jag runt 12 halv 1 men så kan det gå.
Just i denna sekunden längtar jag tills i morgon. Fara till blidö med Rasmus och My för att träffa Alex (:
Hoppas bara att det inte kommer regna..... Men med min otur kommer det säkert göra det.

Vad ska man ha på sig nu när det är midsommar!?
Vad ska ni göra?
Men huvudsaken är att jag vet vart jag ska.

Nutänker jag slå på en film och sova, blir antagligen the dukes of hazzard

Puuuuuuuuss!

Vad är oddsen?

Jobbade idag igen, lagom drygt men Linnea höll dagen vid liv. Sålde 8 glassar! hahaha rekord! Efter jag slutade när klockan var runt 19 följde jag med jocke och åt vid esplanaden.
Älskade vädret idag! synd bara att jag stod inne ungefär hela dan.....
Men ialla fall min dag har vart dryg, och synd att du jobbade för jag hade stor lust att fara ut till blidö.

Hahaha, sitter i sängen med datan i knär och snackar lite med mia på msn.

sbogefors.blogg.se säger:

hahahaha

miia säger:

dålig jö

sbogefors.blogg.se säger:

torrt gräs

miia säger:

höhö

sbogefors.blogg.se säger:

skämt i sido

nu spårar vi

miia säger:

haha jaaa

tuff tuff tuff

sbogefors.blogg.se säger:

tut tut

miia säger:

tuff tuff tuff


Ja, vad säger man?

Sitter här i sängen och drygar framför datan. Var ute en liten stund nyss för att ta lite luft annars har jag bara vart inne hela dagen.  Min dag har varit sjukt tråkig om det hade vart skola hade jag till och med satt mig ner och pluggat!? Så kan ni tänka er. haha.
Men det bestämdes nyss att Elin och Mia ska komma till mig ett tag, så det kommer bli mys.  Ingen aning om vad vi kommer hitta på men i alla fall.

Jag har fått en sån där panikslagen känsla i magen om hur jag ska hinna med och köpa allt jag måste ha med mig när jag far till p&l på måndag. Men det kommer bli grymt kul förutom att jag kommer sakna alex. Hade gärna velat att han också skulle åka med.

Sen kom jag på att jag måste färga mitt hår igen, lite mörkare.
Jag längtar tills på fredag när det är midsommar! Känner på mig att den kommer bli bra.
För mig blir det att jag kommer åka ut till blidö och grilla med alex, rasmus och my och sen vilka fler det nu kommer bli? Men det kommer bli mys ialla fall. Efter det kommer vi dra till norröra. kulkul. Och sedan blir det sova hos <3.
Great!


Idag

Ställde klockan på halv 11 idag så jag skulle hinna fixa mig innan bussen till blidö gick. Men ikke sa nicke, vet ni vad jag gör!? jo jag försover mig. Mamma väkte mig 12.20 och frågade om inte jag skulle iväg? jag bah jo? haha bussen gick liksom 12.05, men det var bara att ta nästa buss och den gick 14.20. Men jag kom i alla fall till blidö. Kändes som evigheter med alla färjor och långa krokiga vägar innan jag var framme. Men det var en mysig dag! Synd att du ska jobba hela den här veckan.
Så fort jag satte mig på bussen saknade jag din närhet.

Men nu ska jag sova för klockan är alldeles för mycket och jag kan knappt hålla upp mina ögon.
Så godnatt

En bild på alex får förgylla kvällen. <3

Lördag

Lördagen var spår!
När klockan var halv 3 så var jag i parken med alicia och kollade på EMD love it! Gick sedan ner på stan och mötte upp elin efter alicia hade åkt hem. Gick runt en liten stund innan jag var tvungen att åka hem och elin till sig, han bara vara hemma en liten stund innan jag blev tvungen att åka till coop/willys för att köpa mat som jag kunde grilla hos mia. För ja, det skulle bli lite födelsedags firande.

Hela kvällen var spår!
Tänker inte gå in på några detaljer, men dans på bordet, "prova kläder" öl-spelet, ja må hon leva sjungande, och lite allmänt spår han vi med (:



Det där var bara sex av alla bilder som blev tagna den kvällen, orkar inte lägga upp fler så det är därför :P

seeeeeeeeeeees <3

Fredag - Grattis till alla som tog studenten.

Freeeeeeeeeeeeedag! Grattis till alla som tog studenten. Själv satt man och jobbade hela den dagen. Från 11 till 19. Kan säga att det blev lagom drygt...... Men tjänade ialf 400kr. Efter jobbet kom elin mia och alicia hem till mig, det blev att vi skulle hyra film så jag och alicia tog på oss våra färgklickar till gummistövlar och drog till coop för att köpa lite tilltugg medan mia och elin stannade hemma.

SPÅR PÅ COOP, eller vad säger du alicia?

*Mini cyklar
*Sparkcykel
*Gömd i en sovsäck
*Funderingar på att gömma mig i resväskan
*Godis för 85kr
*Gummistövlar
*Vattenpölar

Jocke och André kom sedan förbi och hälsade på. Jocke i kavaj och studentmössa deckade i min säng medan adré deckade i soffan. HAHA säger jag bara.





Torsdag

Japp! Nu var det ju skolavslutning för de andra skolorna. Men iallafall tjejerna kom till mig för vi skulle fixa oss en massa innan vi skulle dra till mobergs och sedan vidare ut. Alex, Rasmus och Robin kom och höll oss sällskap. Det var mysigt :)
När klockan var närmare 12 så åkte vi upp till mobergs för att träffa lite älskade vänner och dansa. Gryyymt varmt var det där inne. Det var kul, träffade nästan hela klassen och "shakade" loss. haha. Vi drog sedan ner till parken. Där vart det spår för mig kan jag säga. hehe oops! så kan det gå när inte haspen e på. Eller vad säger man?
Det blev sedan nudlar som fylle käk, började väl bli lite lagom normal när klockan var runt 5 på morgonkvisten. Haha usch jag skulle jobbade dagen efter. Det var inte kul! haha


Puss på dig gumman!

Skolavslutning

Nu har jag haft skolavslutning och tanken på att jag aldrig mer kommer gå i svanberga och nästan aldrig mer träffa folket som jag har gått tillsammans med sen 0an vart tårar i ögonen. Usch det var verkligen hämskt att stå där och säga hejdå till alla, men kommer som sagt mest sakna killarna speciellt Ante och Felix.
Men nog snackat om det så åkte jag, mamma och pappa till G och åt. Jummiiiii! älskart. Åt så jag nästan sprack. Senare när klockan nästan var för mycket åkte jag och mia snabbt till svanberga igen för de flesta var vid erken men vi råkade komma lite sent så nästan alla hade dragit. Så jag mia och alicia far till norrtälje ett tag, träffade albin en liten stund, efter lite mer lodande så drog vi hem. Och där tror jag kvällen tog slut.

Jag kan inte lägga in bilderna från kameran till datan så bilder kommer!

Dåliiig, jag vet!

Hej där, nu var det ett tag sen jag bloggade, usch och fy på mig! Mia har tyvärr inte skickat bilderna sen middan så jag kan inte lägga upp dom en. Lite synd, men det kommer! Men nu kommer jag skärpa mig och uppdatera mera. Sen kan jag säga grattis till alicia som har skaffat blogg, och ja du måste skriva i den och inte må så dåligt över att du skaffade en. haha. <3
Men skriver om min helg om ett tag för nu tänkte jag hoppa in i duschen.
cya

Avslutnings middag

Nu sitter jag i soffan och väntar på att tiden ska gå så vi kan åka med dodgen och hämta mia och alicia för att sedan fara till skolan för att äta midda med alla 9:or och lärare. Det kommer säkert bli helt okej.

Stackars mia ramlade med moppen idag för att inte bli påkörd!
Sen efter det vill jag bara säga GRATTIS MIIA! <3333


Bilder kommer senare!

Heeeej

Hejsan, nu har det inte blivit så mkt uppdaterat, men det är för att jag inte har kunnat komma in på min blogg!
Men ialf helgen var hur mysig som hellst. Var på stan med alex och andreas ett tag i fredags, sen drog jag hem till aliciac där mia och elin var. svullade lite och sen spelade vi guitar hero. Elin och alicia på gitarr & bas, jag på trummor och mia sjöng. fast sen tog alicia över det för mia pallade inte.
efter ett tag drog vi in till norrtälje jag drog hem för jag hade en sån ångest över min uppsats som inte var klar medan mia alicia och elin åkte och mötte albin och kim.

Lördagen var det custonbike show i parken så knatade runt där med alex rasmus och andreas. Vi gick och fikade bland myrorna på café hörnan. mysiiigt. när alex och andreas hade dragit gick jag och mötte buttran och bubblan på antep. Vi hade planerat att vi skulle vara hemma hos mig senare för mamma skulle ut.
Så det blev tillslut att det var jag alex mia albin alicia kim och andreas hos mig, denice elin och marcus kom sen en liten stund men de var tvugna att gå pga deras tillstånd eftersom mamma hade kommit hem. hehe.

Söndagen spenderades mest nere på stan med alex rasmus my och robin, trevligttrevligt. Sen skrev jag klart min uppsats! ÄNTLIGEN!!!

Så där var det klite kortfattat om min helg.


Skooooooolan!

Sitter här men aleksi, felix och emilie och gör ingenting. Felix kom just med värsta kommentaren.

Felix - Måste man visa legg på mobergs?
Emilie - Nej det tror jag inte, men på donken.
Felix - Va? Måste man?
Hahahahahah, asg!


Längtar bara tills skolan tar slut! Vi ska ha fotbollsmatch mot lärarna om 20 minuter. Men funderar på att inte vara med.
Tänk det här är sista fredagen jag går här i svanberga. Sjukt, men shit vad skönt med sommarlooooooov!

Men ska tagga nu ialf, ses <3

Torsdag

Hejdär, Den här dagen har vart lagom knasig!
Kämpade mig igenom skolan träffade alex och robin ett tag lite senare. Usch vilket väder! Saknar solen.
Jag var tvungen att ta bussen som gick 10 över 5 för jag skulle hem och äta. Blev någe enkelt för mamma låg och sov för hon skulle jobba natt. Miafia kom till mig runt 7 ungefär, myste ett tag med henne innan mamma kom inkampande i rummet och sa att grannarna var idioter. Hon sa åt oss att vi skulle ut och röka som in i h*lvete, bara så att röken kom in på deras balkong. Hon kastade sitt ciggpaket i knät på oss men liksom seriöst! haha. Men ialf vi gick ut på balkongen och pyste. Så hör man grannkärringen säga hoppas jag har dammsugit upp all rök nu, och massa annat som jag inte kommer ihåg. Sjuuuuuukt  värre!


Men iallafall så kom Albin och höll oss sällskap, så mia och han satt och kollade på film medans jag satt och försökte skriva klart min uppsats. Fast jag tittade mest på filmen kan jag säga.
Mitt internet dampade så jag han inte skriva klart den :( Alltså allvarligt jag kommer sänka mig!
Men sånt händer, får skriva klart den i helgen.

Peace!


faaaaaaaan

Varför ska jag alltid ställa till det? Jag gör saker ens utan att tänka och veta om det. Vad jag en gör blir bara fel. Jag vet inte ens hur jag ska be förlåt och göra allt bra igen. Vad fan ska jag göra? Jag vill inte att det ska vara såhär.....
Det mesta bara skiter sig och jag vte inte hur jag ska göra.

Onsdag

Skolan var väl helt okej, fick reda på idag att om jag inte skriver klart min musikuppsats så kommer jag antagligen sänka mig från vg till g, och det vill jag inte! Träffade alex idag om ni ville veta. haha. Vi följde med robin som skulle gymma, helt okej, lite kul å se han maxa på bänkpress.
Alex buss gick 20 över 6 och robin skulle hem och äta så det var bara att knata hemmåt, skulle plugga när jag kom hem men skrev typ bara någon rad innan jag han somna. Satt nu är jag för trött för att ens orka skriva om reggae.
Men nu ska jag sussa sov gott alla ärtnötar.


Kuuuuuul!

Jaa, som ni vet satt jag och pluggade igår. Skulle skriva klart min musikuppsats så jag behåller mitt vg i musik. Men jaaaa..... gissa vad som händer!!!!!? jo min jävla data laggar sönder och allting som jag hade skrivit raderas. Så jaaaaa! nu måste jag skriva om en hel uppsats tills ikväll! Jiippi! Man blir ju verkligen överlycklig......
Men jo vad gör man? Jag har ju inte lust att sänka mig, så jo jag måste ju skriva om den där jävla saken!



 

Gårdagen

Hallå där i stugan! Igår var en helt vanlig dag. Började med att jag kom som en zombie till skolan, jag och mia råkade somna nere i uppehållsrummet på en soffa. Grymt skönt! Sydde nästan klart min klänning på elevensval så i morgon på slöjden blir den klar. 
Efter skolan åkte jag in och träfafde alex och andreas, mysigtmysigt. Men det blev inte så låmgvarigt för alex skulle med bussen som gick 16.20 och jag skulle hem och plugga. Lite senare på kvällen kom miafia hem till mig och myste, och hon skulle även sova hos mig. Albin och kim kom och hälsade på så vi satt och kollade på never back down. Det är sjukt bra kan jag säga!
Men nu ska jag ha husbygge så måste hjälpa till, seeees!

Måndag

Dagen var hur mysig som hellst. Jag och mia åkte ju in till norrtälje och träffade alex och andreas. Patrik kom och hälsade på oss. Vi knatade runt en stund nere på stan innan vi gick och fikade på tösses, men patrik han dra innan det. Mia var tvungen att gå runt 3 för hon skulle fixa sina naglar. Andreas gick och mötte erik ett tag. Så jag och alex gick och satte os på en bänk i solen och bara pratade och chillade. Andreas kom tillbaka efter ett tag, det kom 2 ankor som såg ut att sätta på varandra nere i vattnet men det var 2 killar :O haha.
Men det var en mysig dag och jag bara älskar vädret.

Jag vill bara att du ska vara här och hålla om mig.

Igår kväll - Idag morgon

Mia kom in till norrtälje för hon skulle träffa albin lite, åkte och mötte dom (mia, albin och kim) Vi åkte sedan hem till albin och tittade på film. Men trött som man var så somnade jag. Kanske en aning pinsamt. haha. Men sånt händer, Antar att det var när filmen var slut som vi åkte hem. Eller jag följde rättare sagt med hem till mia och sussade brevid henne i sängen.
det böev tyvärr ingen skola idag för oss två. "Blev nå helt cp med våra mobiler." Men nu ska vi snart åka in till norrtälje och loda, ska träffa alex en liten stund innan hans buss går också. Mys.



Men nu ska vi pys in till norrtälje city så seeees!

RSS 2.0