God eftermiddag!?

Jag har ingen fantasi med mitt skrivande, återkommer.
Sliten människa..

Kan inte tänka, står bara här och leer

Hej hopp allesammans! Nu var det ett tag sen, men vad säger man? Jag är en upptagen människa 
Som sagt, JAG FYLLDE ÅR IGÅR! awesome!  Fick många resenter av mina nära & kära  Samt en underbar kväll med utgång!


(Det som inte syns på bilden är: Spa nere i båstad på Torekov!, Nagelförlängning, $$$$, Biljett till Hoffmaestro & Timbuktu på skäppsholmen, 5 glas till, presentkort, pole dancing).

Bilder från igår
sängdags?

hallå på er som är vakna?
Har vart en jätte trevlig kväll, började med att kolla på new michelle som var sjukt bra! Dom borde ni se!! Sen blev det ett hängi parken innan jag och några snygga tjejer drog hem till mig! 
I morgon blir det american carshow med piknick och sånt mys! Ost & kex + vin med mina tjejor på kvällen innan vi drar ut någonstans?  

Ett billigt sätt att få bort "apelsinhuden"

Så joggar du bort celluliterna

 

Celluliter är många kvinnors värsta fiende. Men studier visar att du kan springa bort dem – redan i sommar.

Celluliter, också känt som apelsinhud förekommer främst på skinkorna, delar av låren och på överarmarna – och är något som vanligtvis drabbar kvinnor.

Själva mängden celluliter beror främst på genetiska faktorer och förändringar i underhudsfettet. Förändringen i huden beror på en vätskeansamling i cellerna, som kan svälla till flera gånger i storlek och resultera i en vävnad som riskerar att bli permanent, skriver tidningen Runner's World.

En av medicinerna för att lindra besvären är motion. Det fungerar inte för alla, men studier har visat att personer som tränar regelbundet har mindre problem med celluliter. Löpning är även ett mer hållbart och billigare alternativ än exempelvis massage.

 

Vardagsmotion bra medicin

Men även om du inte är en storjoggare så finns det hjälp att få, vanlig vardagsmotion har visat sig vara ett effektivt bekämpningsmedel mot apelsinhuden. Ju mer du använder musklerna desto fastare blir vävnaden. Se till att ta trapporna istället för rulltrappan, hoppa av bussen ett par stationer tidigare eller gå ut på en trettio minuters promenad på kvällen.


God morgon!

Vaknade egentligen vid 12, så ni inte tror att jag har sovit bort exakt hela dagen 
Igår var jag iaf hemma hos min underbara vän Mia och hade det mysigt! Elin kom sen efter vi hade ätit och då åkte vi ner till hemmakväll och mötte upp alicia. Sen blev det parkhäng med Mia, Elin, Alicia och Martin och efter ett tag kom Moa och hennes pojk 

God morgon!

God morgon på er!
Lyckades dra mig lite fööör länge i sängen, men det är väl såntsom händer?  Ska alldeles strax kiila iväg till mia, men först måste jag fixa mig lite.
Funderar även på att sätta mig nere på körskolan och plugga lite sen 

5 tips


Från igår


5 tips


5 tips


Bilder ifrån lördag


God morgon!

God morgon!
Det sitter en halvt nyvaken människa och skriv det här  Gårdagen/kvällen blev inte riktigt som vi hade tänkt oss. Men den blevändå väldigt trevlig!
Började med att vi missade första bussen in till stan med någon minut, så vi väntade på nästa. När vi väl satt på den bussen och var på väg så går bussen sönder! KUUUUL.. (bråttombråttom) fick en ny buss och allt var frid och fröjd tills.. den också gick sönder!! Vad är oddsen!?! Där satt vi och fick byta buss igen.
Så när vi äntligen hade kommitframtill skansen var det världens kö, och där inne vid scenen så såg man absolut ingenting! Värdelöst!
Men närvi gick därifrån gickvi in gratis på grönan. Åkte lite och hade det kul.

Men sen...

Väntade på bussen som skulle ta oss till teckniska och när den kom så vardet så mycket folk att vi inte kom med..
Fick vänta yttligare 20 min på nästa och bara för det så missade vi bussen till norrtälje med en halv minut. Så därfickvi stå och vänta i en halvtimme till...
Känner att det inte riktigt var vår dag igår 
nyvaken tjej

Sitter hemma hos miafia med färg i håret o...

img_4974 (MMS)

Sitter hemma hos miafia med färg i håret och har det ganska chill tillsammans med våra pojkar :)


trallalallalla

Händer inte så mycket i mittliv just nu, håller på att fixa mig för att dra ner på stan för en fika. Sen blir det hem till mia och färga mitt hår  äntligen. Måste klippa mig snart också...
I morgon blir det allsång på skansen med älskling, mia & micke!myyyys 

Hej hallå gokväll! Dålig uppdatering idag ...

img_8219 (MMS)

Hej hallå gokväll! Dålig uppdatering idag men jag har haft fullt upp. Dagen började med att vi kollade när Martins bror spelade "fyllecup" i fotboll, sen blev det riskettan!! :) (äntligen avklarad). Och nu mina damer och herrar är jag på väg till station för att ta mig vidare till "The Partey" ;) så vi hörs! <3


så gör som vi överdriv eller gör det många andra gör köp ett liv


Är vid malmen och steker med älskling :) v...

img_9761 (MMS)

Är vid malmen och steker med älskling :) vilket härligt väder det har blivit! Peace.


Fred & Kärlek, bildbomb


Ligger vid kärleksparen och steker med min...

img_8738 (MMS)

Ligger vid kärleksparen och steker med min kära vän Mia :) sen blir det till stället och äta samt fira min älskade mor som fyller år idag!


God morgon på er! Känns som länge sen sist...

img_3578 (MMS)

God morgon på er! Känns som länge sen sist men... Sitter iaf och fördriver tiden nu innan jag ska börja jobba (9-16) blir nog lite shopping ärenden sen + gym! Idag börjar mina strikta veckor igen ;) haha, usch för p&l's dåliga matvanor. Men nu Börjar jag alldeles strax så, hare så gött så länge <3


Hej och välkommen hem!

Är nu hemma efter en vecka i borlänge, p&l.
Jag lever gott folk och peace and love 2011 var ganska oslagbart.

Dock så har min lilla skithund kissat på min dator så den är på lagning... lägger upp bilder senare.
RSS 2.0