Stockholm = shoppa

Nu drar jag iväg till sthlm med alicia!!!!
Har 3700kr jag behöver spendera....



Dålig uppdatering, men jag lever!

Heeeeeeeeeej igen :)
Jag vet förlåt för en dålig uppdatering nu efter jag kom hem från kungsberget, men igår när jag kom hem han jag bara duscha sen kom martin och vi var här ett tag och larvade oss, sen åkte vi hem till honom.
Gick upp vid halv 2 idag och jag är fortfarande sjukt trött. Efter att ha ätit frukost och gjort sig i ordning åkte jag och martin till görla för att slänga lite saker sen åkte vi vidare till mig för att hämta mamma så vi kunde åka ner på stan och prata om min tattuering som jag inte tänker göra. Eller jo jag kommer tattuera mig men inte där ialf.
Resten av dagen har bara varit chill snackat med tjejerna om nyår och sånt! :)
Är fan taggad!!!

Bilder från kb kommer senare :)



Framme!

Hejsan, nu e vi framme hemma hos Felix. Vägen hit blev inte riktigt som vi hade planerat men alltid kul att vara lite knasiga......
Usch ska upp runt 4 i morgon så det komemr nog bli tidigt i säng.
Juste! jag råkade glömma min mössa på sthlms bussen! Så irriterande!

26 december

Hejsan, sitter och målar naglarna för att fördröja tiden. Ska ta bussen med de andra hem till felix i sthlm. Kommer ta bussen klockan 07.00 i morgon till kungsberget.

Kommer antagligen inte bli någon uppdatering fören jag kommer hem.

Hare så gött!


Twin club + efter kaka

Tjeniixen kom precis hem från efterkakan.... hahaha! USCH vilka irriterande idioter det finns här i världen!!!! Tycker bara synd om er!

Men ialf, Alicia drog till rimbo för att träffa Kalle så då följde jag med mamma och alla andra till twinclub, pappa skulle ju spela där satt. Hahaha Kan säga att det var rätt kul, träffade Helena där och lite annat roligt folk. Följde med Helena och gänget till något så kallat efterfest en bit innan solbacka, var väl sådär tror det skulle vart roligare om jag hade stannat kvar, men ialf! Mycket roligt folk finns det. Fick bara massa gratis dfricka hela kvällen så det var +! Tog taxin hem så nu tänkte jag kolla film tills jag somnar.

Godnatt!



Med Alicia

Hahaha, sjuk humor på hög nivå!




Im home!

Tjenixen, är hemma nu ialf. Vet fortfarande inte vad jag ska göra ikväll, om jag ska ta det lugnt eller inte. Vi får se hur kvällen slutar?
Sitter även och försöker få tag på lite olika människor angående nyår.
Det här får bli ett kort inälgg för nu ska jag gå å duscha!


Kramsnö med varmvatten!

Julen är nu slut. Men är nu hemma hos Dennis.
Fick rätt många nice julklappar! Love it.

JULAFTON

Nu har jag lockat klart håret så nu tar jag bussen och åker och köper en blomma sen vidare till pappa.

GOD JUL!


Mini julafton

Förlåt för en sån dålig uppdatering! Men har haft fullt upp hela dagen. Vi hade som sagt en liten julafton idag, och jag verkligen älskar mina julklappar!! Tackar så jätte mycket!
Plattång, mini plattång, 1300kr, tights, jacka, skor, bodylotion och ansiktskräm, väska, biljett till hairspray, sidenpåslakan, 2 björn borg, och mer ska det bli i morgon!
Hahah och ni ska bara veta hur mycket jag och sötungen My och jag sprang runt och lekte!
När alla hade åkt gick jag och träffade Jimmy en stund, var ute på en promenad med hundarna och så. Trodde faktiskt att det skulle vara mycket kallare.

Nej nu måste jag sova! Ska upp tidigt i morgon eftersom jag ska till pappa på morgonen och jag måste iväg och köpa en blomma till Karins mamma.
Juste senare på kvällen kommer Martin och hämtar mig så åker vi hem till Dennis. Kommer nog bli nice!

GOD JUL på er alla! <3


Klar!

Sitter här i sängen nu, ska duscha alldeles strax tänkte jag.
Men ialf när vi var i sthlm för att köpa de sista julklapparna så såg vi först han som spelar pappan i telia reklamerna haha! och sen Stefan från paradise hotel, vill bara kommentera att han var sjukt snygg!

Alltså jag hatar människor! Eller nej det gör jag inte men ni vet när det är så sjukt många som ska vara ute och handla på samma gång, jag blir typ skit stressad och irriterad på alla som ska vara ivägen hela tiden. Sen är det alltid så långa köer! Jobbigt och jag hatar det!

i morgon blir det lite julafton hemma hos mig, då mamma ska jobba den 24 och jag ska vara hemma hos pappa. Så i morgon kommer moster & råland + bror med familj. Kommer säker bli jätte mysigt, men rätt skumt! Har aldrig firat julafton 2 ggr!?

Kajsa & Stefan
Kajsa & Stefan


Tisdag

Godmorgon!
Ska alldeles strax åka in till stan med martin, hans mamma och syster och köpa de sista julklapparna.
Gårdagen var rätt spårad kan jag säga!


OMG!

Tjenixen!
Sitter hemma hos Brgarn på chill/fest krök. Klockan är nu 00.26 och dom tog nyss hål på dennis nippel. hahahha. aj säger jag bara!
Hahaha Alla hälsar speciallt Dennis!

Pulkarace

Godmorgon! Klockan är nu 11.30 och jag ska väl börjaq fixa mig snart. Jag och Martin ska ta bussen ut till bergshammsra om ca timme, då det kommer bli pulkarace! haha.




Söndag

Hejsan! Sitter nu hemma hos martin och gör ingenting. Innan vi åkte hit var vi och köpte pizza och sånt, sen var söta Eliin och hälsade på! Gosh vad jag har saknat den flickan! Måste verkligen vara någon dag igen only you and me!

Gårdagen var rätt lugn, blev att jag och martin var hemma hos mig och kollade massa film. Var rätt skönt eftersom jag kände mig rätt död.
Får se vad som händer ikväll.


Jul

sitter nu och kollar på filmen ha en shrekigt god jul och innan det såg jag grinchen. Börjar nästan känna riktig julstämning. Det ända som fattas är att jag måste köpa de sista julklapparna.




Dagen..

Hejsan, vaknade nyss med världens huvudvärk! Inte det roligaste.
Var rätt okej igår även fast vi skulle någonstans men gick ut lite försent så alla hade hunnit dra. Gick tillbaka hem till mig fast då bara jag mia elin och manne. Men dom drog nästan på en gång.

Men vad händer ikväll då?


Party!



Yees!

Längtar tills ikväll! Blir kinamat med tjejerna sen antingen chill här hemma eller fest.
Martin sov hos mig inatt, det var mys, stannade hemma hos mig medan jag var i skolan och den lyckosten fick frukost på sängen av mamma och allt, haha. Men sen när jag kom hem han jag bara träffa honom i ca 5 minuter innan han var tvungen att åka hem.


Här kommer lite bilder från igår när mia fixade håret.




Morron

Morsning.
Är nästan helt klar för att börja gå till skolan, sista dagen dårå! Äntligen lite loooov.
Sen måste jag bara säga att mitt hår blev jätte bra, tack mia! <33
Hahahaha, men usch vad ont det gör i hårbotten...

Ikväll blir det vara hemma hos mig, först ska vi tjejer beställa hem kinamat, sen runt 9 kommer några till, najjsbajjs!




Miljoner stjärnor men bara en på jorden!

Hejsan, sitter nu hemma hos mia och väntar på att hon ska äta klart. Hon ska sätta i massa extensions (stavning) så bye bye clipsen!

Usch vad det snöar!! Helt otroligt, tänk om det blir samma snökaos som förra året med typ över en meter snö!? Men det är väl mysigt såhär till julen? Kommer det bli första julen på lääänge som det är snö? eller tänk om all den här snön försvinner då kommer vi ju få översvämning!??!?! hahaha.

Men ialf, fick ett par av mina skor som jag beställt från nelly.com, jag undrar vart fasen mina bruna skor jag beställt där har tagit vägen! Det var ju ungefär 1½ vecka sen.... deprimerande! haha men dom som kom idag var grymt snygga!



Blev en liten julbild på mig och älskling från när vi var i västervik! <33333333333


Morsning!

Godmorgon, förlåt för en sån dålig uppdatering igår!
Men ialf, jag var till tandläkaren igår och hon sa att jag kommer få ta ut skiten jag har i munnen den 17 februari! ÄNTLIGEN säger jag bara. Kommer då ha haft den 5 månader övertid, skulle liksom ha tagit ut den i september som va. När jag kom in till norrtälje igen åt jag donken med Jimmy, trevligttrevligt.
Sen på kvällen kom mia och patrick, men patrick åkte nästan direkt för han skulle till älmsta och skotta snö, haha.

Och vet ni vad! Jag har gått och blivit sjuk igen..... kul!
Bajjsont i huvudet, halsen typ feber och nu fick jag ont i magen.... Kul såhär innan lovet.

Nej nu ska jag försöka plugga lite eller så funderar jag starkt på att sova! Tänkte komma till skolan efter lunch eller något.



Tjenixen

Hejsan, nu e jag hemma igen. Har nyss vart med Mia och Patrick, det va lite kul. hehe var ute en liten sväng och lekte med patricks lilla hallonbubbla!
Innan det följde jag med Martin till hans systers gymnastikuppvisning. Kan säga att hon var duktig! :)

Ska till tandläkaren i morron och spänna skiten jag har i munnen, hoppas det blir sista gången! och att jag kanske kan ta ut den övre.

Nej nu ska jag kolla på Bridget Jones dagbok seees!


Dagen

Tjenare!
Sitter i skolan och har lektion med Inger. Har börjat ett nytt arbete om typ det nya landet? Är väl lite sådär....
Träffade min sötnos Elin för en liten stund sen, satt och pratade lite om allt möjligt, myyyyys!
Fikamys på söndag? Det bara måste ske!
Var någon snubbe här idag och vi spelade ett spel om hur vi skulle överleva kriser! Var lite lagom drygt, sen hade vi världens kortaste lunch och sen harde vi föreläsning i en timme om droger och skit.
Åhhh! slutar om en halvtmme! Måste kanske börja jobba lite? hahahha
seees


Julklappar

Var nyss och köpte lite julklappar, skönt att ha köpt någa ialf. Blev till pappa, karin, bror, tessan och my.
Så nu har jag bara till moster, råland, mamma och sen kanske någon till kvar.

Tjiiiing!




HAHAHAHHAHAH

HAHAHA, Guss kom just in när vi har lektion och visade massa kvarglömda kläder + en sko som hade blivit kvarglömda under säk-festen, hahahahha lite kuuul vare...?

 


Godmorgon

Sitter här i skolan och skämms tillsammans med alla andra, hahahahah! Spårad helg eller vad säger man?
Slutar runt 4 idag och det suger, men sånt är livet.
Tänker inte skriva någe roligt nu, så hejdå!


Saknar




GRATTIS!




Hallå i stugan

Kollade just på den där svenska filmen som gick på 4an kommer dock inte ihåg vad den hette. Men usch vad psykade människor det finns? det är juinte bara i just den där filmen eller i andra filmer alla blir helt psykade av att tro på gud!?
Men ialf, jag blev bjuden på mat av Martin idag, sweet :) sen gick vi hem till mig igen och kollade på tv+filmen :)


söndag

Nu är det söndag igen, usch vad veckorna går fort, snart jullov! wohoo!
Guuh, sitter och pressar sönder vinnarlåten med Erik, får gåshud av hans röst, hahaha.
Nej men idag blire lugnt ska plugga och sånt skit, sen ska mamma jobba natt så det kommer bli skönt, älskar att vara hemma själv. Synd nog att det är skola i morgon.
Juste när jag var ute med hundarna igår så träffade jag på Julia, hon sa att jag skulle ringa Erika och så kunde dom komma och öppna porten så jag kunde komma in till dem, men det blev att jag stannade hemma och tittade klart på filmen och rätt som det var så somnade jag, hehe.

Jag vill ha mina skor nu! :O


10 timmar senare

Sitter här i min säng med min lilla sötnos till vovve sovandes brevid mig.
Det blev ingen thai mat utan jag och mamma åkte till antep och åt, hur gott som hellst! blev att jag valde kött med potatisgratäng och bea-sås och någon annan jätte god sås.

Grattis till Erika som fyller år idag (söndag) och Alex som fyllde år igår (lördag).


Men nu ska jag ialf sova, god natt allt folk!

ps. Hatar folk som tror och antar att dom ser saker dom vill se, men som i verkligheten inte stämmer! Ta reda på fakta.


Lördag

Tjenixen, klockan är nu 17.05 och jag sitter och kollar på idol på datan eftersom jag missade det i fredags och idag när det var repris! Suger, men lycklig att Erik vann!
Gårdagen spårade! hahahah, omg! ojojoj säger jag bara. Martin och Emil kom till mig också, mamma såg dem när hon var ute med hundarna och att dom vinglade ner med cykeln i buskarna haha!

Sen idag har jag bara tagit det lugnt kollat på film osv. Fixade "frukost på sängen" till martin och mig.
Nu ska jag fixa mig i ordning lite för jag och mamma ska åka och äta thaimat, mums.

Bilder från igår kommer.

tjiing


TAGGAR

Nu drar jag och träffar Martin och sen vidare hem till Erika för att förfesta, sen blir det säk-festen. Tjiiing


stress stress stress

Stress stress stress och ännu mera stress!
Shiiiit! vet inte hur jag ska hinna allt?
Slutar skolan nu, ska hem och äta börja sminka mig, åka till Mia och hämta kläder mm, hem igen och locka håret och fixa mig klart, sen vidare till erika. Stressa in Martin till norrtälje och så :)

Nej nu måste jag dra sees


HELVETE?

God morgon världen!
Sitter nu i skolan på resursen och försöker bli klar med familj arbetet... Kommer verkligen inte bli klar idag! Satt uppe till halv 3 i natt och försökte skriva, men det gick ju som det gick. Jag fattar absolut ingenting, eller jo det gör jag men det e svårt och det är vissa saker jag inte vet hur jag ska skriva. Faaaan säger jag bara!

Men ialf, ikväll blir det säk-festen kommer säkert bli nice. Hehehe funderar på att klä ut mig till barbie tsm med Lollo och Marre.
Så det kommer bli att jag får åka hem till Mia efter skolan, eller rättaresagt runt hal 4 när hon slutar så jag kan testa lite rosa saker.
Sen blir det att jag ska träffa Martin och få lite Gösser, hihi.
Det känns som att det kommer bli en sjukt stressig dag med allt jag måste göra. OMG!

Vad ska ni göra ikväll då?

My Bogefors


hehe kolla märket på tröjan, det ska börjas i tid <3



700kr rikare



Im home

Yees, kom nyss hem funderar på att gå ut och springa lite, ränsa tankarna och sånt där skit.
Eller kommer nog springa senare och kolla lite på sex and the city nu, hehe.

Man ser inte min blåa slinga så bra, men den finns där om man tittar noga




The End



Bara en lektion kvar! Tiden går så jävla segt!





MINA SKOR

Åhhh! Mina skor borde komma idag! eller vilken dag om hellst! Var bara tvungen att kommentera det :D


Godmorgon skolan

Yesyes, sitter här i skolan och drygar! sjukt tråkigt... fattar fan inte vad man ska göra och jag vet inte hur jag ska skriva min familje sak! Helt otroligt, ingen av alla dessa konstiga lärare kan förklara för mig, eller är det bara jag som är helt störd i huvudet och kan inte fatta någonting!? HAHA.

Min"kusin" Regina honey fyllde år igår så grattis till henne igen :D

Färgade ju håret igår så nu har jag en blå slinga också, heheh.



IRRITERAD

Blir så fucking irriterad på min mor för tillfället!!!! Vet att jag gjort mkt knas på senaste och att vi bråkar hela tiden men hallå, snälla!?

Är ialf stolt över min bror som får upp sånna här stora fiskar hela tiden



Svartskalle

Mamma färgade håret på mig nyss så nu kommer jag bli svart igen, var verkligen behövligt att färga! Världens utväxt och sen så är mitt nya löshår svart satt.. ihiiih




Någon som vill köpa!?

Tjenixen!
Har precis käkat middag så nu tänkte jag städa lite i mitt rum och sen plugga...
Mamma hade beställt massa nytt löshår, så någon som vill köpa mitt?

mörkbrunt ca 45-50cm långt clipsen ingår 400kr.






OMFG!!

I borke my arm.....

Sitter här hopkurad i soffan tsm med martin och kollar på scarred på mtv, alltså fyfan vad äckligt! går verkligen inte att titta på!



KAFFE

Är ooootroligt sugen på kaffe :O



najjs bajjs din fucking tönt

Ååååh! Träffade denna söta sak idag, sjukt kul att se dig! hahaha kanske lite pinsam stämning där ett tag? Men vi lär ju ses snart igen eller hur sweety <3




Home sweet home

Nu är jag hemma ialf, tänkte laga mig lite mat för jag är vrål hungrig. Har bara ätit lite mer en en halv macka på hela dagen. haha!

Peace


Skolan

Hejsan, sitter nu i skolan och ska skriva familjesaken. Pratade nyss med Inger om mitt betyg i Människan socialt och kulturellt, behöver bara reflektera mera så har jag mitt vg? Ska åka och träffa pappa senare, så kommer även hälsa på Annie! Länge sen sist.....
Nej men nu kanske man borde arbeta lite granna?


Godmorgon

Tjenixen! Nu drar jag till skolan, lite dåliga bilder men kunde bara ta på datans cam.... aja skit samma





Klänning/tunika - från båstad
tights - h&m
vitt linne - gina
Skärp - Mias


Godnatt

Blir mitt sista inlägg för ikväll, tänke sussa ner i sängen och sova lite nu ja.

Men är det bara jag som tycker att jumpstyle ser lite mongo ut när dom dansar? hihi.



Paradise Hotel

Alltså, så jävla sjuka människor det finns. HAHA man garvar sönder åt dom, så jävla patetiska! Skaffa er ett liv eller vadå? haha. Men Sveriges bästa tv-program utgår från patetiska människor som skämmer ut sig inför svenska folket.




I know

Vet inte vad jag ska säga, jag visste, eller rättare sagt kände det på mig att det var såhär. Tyckte att det hade blivit bättre, på det sättet du betedde dig och pratade på. Men jag hade väl fel? Borde jag fortsätta hoppas och vänta på dig? eller borde jag bara lägga ner alltihop?
vad vet jag? jag vet ingenting.

_____

Är så mycket jag vill skriva, saker som gör så att hela min värld rasar samman men som inte går att förklara.
Y&J förlåt. Älskar er.




Bild




Fuck everything

Tjenixen, sitter här i soffan och kollar på gossip girl, sjukt bra!
Dagen har vart rätt rutten om man säger så, vaknade med tigerskrutt brevid mig men han var tvungen att åka nästan direkt.
Sen gick jag in till mamma som låg och kollade på sex and the city och gjorde henne sällskap med det. Gick och träffade Regina vid Daisys för att lämna löshår som hon ska testa och kanske köpa sen?
Längtar efter mina skor som borde komma vilken dag som hellst, tänkte ge dom till mig själv i julklapp, haha.

Nu ska jag fortsätta kiolla på gossip girl hare gött!


Just nu...

Har lite brottom nu, för ska vara hos mammas vän Eva och äta om en halv timme och jag har fortfarande morgonfrisyr och mjukis kläder på mig, haha. Nejmen kommer kanske en bild på kvällen klädsel.

Cya


Plugga kanske?

aa tror jag ska göra det


Soffpotatis

Godmorgon, klockan är nu 4 startade just datan så tänkte slänga in ett litet inlägg.
Vaknade inatt av att martin ringde och sa att han var på väg hem till mig, men sen en timme senare ringer han och säger att han snart är hemma. Haha lång väg eller? ;)
Men iaf, idag har jag bara legat i soffan och kollat film och nu tittar jag på reprisen av idol, i know. Jag såg det igår men jag missade röstningen och jag vet redan att Tove åkte ut, och ERIK ÄR KVAR!!!!!!


shoes makes you happy

Beställde nyss ett par skitsöta bruna högklackade från nelly.com, så nu sitter jag här och väntar på att dem ska komma!



bloglovin

Bad for you!

Tjeniiixen :D
I know otroligtr dålig uppdatering idag, men ialf kan kortfatta dagen rätt snabbt.

  • Skola
  • Hem ljuva hem
  • Påväg för att se lilla my på juluppvisning, men mamma och bror hade missuppfattat varandra så det är nästa fredag. Då åkte jag och mamma och hyrde massa filmer.
  • Träffa snyggingen Regina
  • Hem till pappa och äta super god mat!
  • Idol!
Åååååh! Får fan gåshud när Erik sjunger! Så sjukt jävla bra, nästan lika bra som mig!? *host* haha.
Fylletratten Martin kommer hit sen så kommer väl få ta hand om honom... hihi.



HAN BORDE FAN VINNA!!


.




Funderar på att göra blåa slingor, hiss eller diss? borde jag göra det eller tror ni att det kommer bli en katastrof? jag e inte emo...


Godmorgon

Godmorgon allesammans!
Sitter nu i skolan på datakunskap och ska göra en massa kalkyler, inte kul! Slutar rätt tidigt idag btw, skööööönt!
Idag kommer det bli en pluggisdag tror ja. Måste verkligen plugga! hahaha.

Inatt ringde jag Martin klockan 12 och sa grattis, hihi (a) Så nu får jag ge han hans present snart.

Nej nu slutar vi så ses


Minnen mia? :D





Drömmar

Vissa drömmar är otäcka, de håller mig vaken och jag kan verkligen inte sova. Men sen finns det drömmar som gör att man aldrig vill vakna, utan man vill drömma klart, jag vill inte vakna och se verkligheten igen.


God natt

Det fick bli ett litet inlägg innan jag tänkte sova.
Vill bara säga att jag har så sjukt jävla ont i huvudet, men det är jag värd...
Sen vill jag bara säga att jag älskar mina föräldrar mest av allt.


fuck that!

Tjenare bloggen, klockan är nu 20.55. Den här dagen har inte vart så kul direkt... Massa bråk med både mamma och pappa, det går väl över så småningom. Mamma kommer med sina hot, typ nu får jag inte gå någonstans utanjag ska bara vara hemma (förutom skolan) ända fram till jul. KUL!?!?! Nej.... inte direkt! men får väl vara glad över att det inte är så långt dit? eller? fuck that!
Det ända posetiva är väl att jag har tid att plugga? hahaha....

Nej nu ska jag hoppa in i duschen och sen fortsätta läsa min svenska bok och sen sova.
Godnatt

Skolan... igen

Tjolahoppsan, sitter "som vanligt" i skolan, funtar fortfarande på att hoppa av, men jag vet inte trivs ändå jätte bra! Vill nästan byta tillbakatill st. erik vi dansade varje dag. Men hur ska jag orka pendla!?!?!?!? böt ju till roden lite pga det.
Dagen har vart rätt soft förutom att vi har fått ännu mer att jobba med?

Juste köpte även säk-biljetten idag, så nu ska jag bara komma på vad jag ska klä ut mig till. Någon som vet vad man kan vara på bokstaven B? Funderar på byggare men jag vet inte...

Alicia ska vi flytta till wästervik eller falun? jag bangar inte...?

Snart börjar lektionen puss <3

 


RSS 2.0