NU KÖR VI!

Äntligeeen valborg! haha kvällen kommer bli sjukt niiice så är väldigt taggad! Fast det finns ju vissa brister när några bangar och leker töntar, hahah. Menmen vad kan jag göra åt det? njaa inte direkt mycket, vi kommer iaf ha såååå mycket bättre! :D
Mamma har kameran och min cam dampar så det kommer inga bilder på min outfit men kommer ju såklar bilder på hur kvällen spårar! Så lugn bara lugn! haha.
Nejmen nu ska jag fixa lite medan jag väntar på de andra!

Tjiiiing!

För jag skrattar idag

Alltså du är för himla gullig ska du veta! hahaha tror man kan skratta 24/7 åt hur du beter dig. Du är så meningslöst töntig ibland. Hahaha, jadu jag vet inte vad jag ska säga? Finns inga ord för hur omogen du egentligen är... men lilla mr toffel som inte vågar säga något är ju nästan värre än värst hahah! Vad fan händer med vänskapen liksom? Med er båda? Ni är allt för söta :)
Hahaha men alltså... enligt mina ord så tycker jag det här är vääääldigt fånigt rätt ut sagt riktigt barnsligt! hahah
Nejmen jag glädjer mig åt er att ni är så söta :D

peace!


Det är dig jag vill ha!

Hahah, vet inte hur länge jag har haft den där låten på hjärnan, grymt irriterande! Pallar inte berätta om dagen och sånt men den har vart helt underbart chill och nu är jag fulladdad inför morgondagen! Sjukt niiice det kommer bli! Hur kommer eran valborg se ut?
Sen vill jag bara säga att jag och martin spran in i francesca från paradise hotel, shiiit vilken översminkad bitch! haha men allvarligt talat! Hon var lika skabb som hon var i tv-rutan.
Nej nu ska jag gå och fixa lite här hemma peace!

Mina skoooor har kommit!

Mina kärleksskor kom idag! hahaha men fattade inte riktigt hur höga dom var!??! Så jag får ta mig en funderare och se om jag ska lämna tillbaka dom eller inte.... tragiskt, jag vet! Annars får jag ha på mig dom 24/7 så mina hälsenor vänjer sig ;)


Det fixar sig

Det kommer bli kalas!


Nationella prov i engelska och redovisnig om slovakien...



Ingen roliga dag i skolan kan jag tala om för er. Men ändå helt okej. Nationella gick väl helt okej och det gjorde väl redovisningen också. Var äcklig fiskgratäng till lunch så jag, lisa, matilda och cia gick ner på stan och tog en sallad. Blev annars chill ute i vårsolen.

Glömde min comviq mobil hemma idag och det suger! Och jag är sjukt taggad till valborg! måste bara fixa lite saker så är allt perfekt! Och om jag inte fixar det så kommer allt bli ett fiasko känner jag, hehe.

Jahapp, träffade regina och denice på tösses igår, alltid niiice!

Känner att jag har så mycket saker att göra nu innan fredag eller i morron kommer bli kaos! Måste in till stan och kolla praktikplats och sen köpa lite saker. Efter det ska jag jobba på djurgårnmatchen och sen måste jag fixa något slags cv eller vad man säger. Blir tokig, och på det måste jag plugga livet ur mig. USCH!

 

Nej nu ska jag kila tjiiing


Glassiiiiiiiiiiiiiit!

Sitter i skolan och ska börja skriva på en av våra största uppgifter vi fått. Yrkesrollen - att vara professionell. Kan säga att ni kan vara glada över att slippa det här! Sen har vi ju en jävel som sitter på ett plan till egypten idag! fuck you säger jag bara! hahah, nej skojja älskar dig baby. Men lite avis är jag nog, men jag får nöja mig med den svenska vårsolen istället.


Världens bästa pojkvän

Jag tror faktiskt jag har det, eller nej jag vet det! Alltid så himla go och mysig och alltid får en att må så bra. Och inte nog med det han sa att han skulle köpa mina kärleksskor, hur snällt är inte det? Känner att jag svävar på rosa små moln (a' Ville mest bara säga att han är helt underbar!





OCH


hahahaha min pappa är cool!


Hittade lite bilder på pappa idag, hahaha! Ja vad ska man säga? Min pappa är cool!


Kim Larsen i sommar!

Jag älskar verkligen våren!

Efter jag träffat min älskling gick jag ner på stan för att kolla om det fanns några hotpants som jag behöver till dansuppvisningen, men såklart fanns inte det. Men fick istället med mig en tröja och ett par jeanstights i påsen ut. Där efter träffade jag Alex så vi knatade ner mot tösses för att ta en kaffe och självklart satt Cattis, Katrin och Anna där, vilket var väldans nice! Vet inte hur många timmar vi satt där, men jag lovar er det var sjukt nice att sitta där i vårsolen!

Träffade även min kära mor när jag var nere på stan och vet ni vad!?!?!?!? Hon frågade om jag ville med till skåne i augusti för att kolla på KIM LARSEN, SJÄLVKLART! Inget jag vill missa, hahah! Älskar han! Speciellt This is my life, om ni inte har hört den låten har ni verkligen missat något!
Så det kommer bli hej skåne 2 ggr i år! Love it! Ååååh vad jag älskar min mamma ibland! Kan inte fatta att jag verkligen ska se han :o helt galet! hahah.

För att byta samtalsämne så hoppas jag att martin och hans pojkar kan komma och vara med oss bästa på valborg, skulle vara sjukt nice!

Här för er som inte hört låten this is my life


Godis?


Luftslottet

Sitter och kollar på wallander, luftslottet tillsammans med maja och tingeling.
Hade en jätte mysig dag hemma hos familjen engström idag. Solen stekte, var ute och myste på studsmattan tsm med martin och matilda, åkte lite fyrhjuling åt grillat och sånt! Älskart! Fast sen kollade jag och martin på en jätte äcklig film, the final! Alltså jag säger bara kolla inte på den! Jag vet inte hur jag ska klara av att sova själv efter jag såg den, fast vi han inte se klart på hela för jag skulle med bussen hem och han skulle åka hem till kallhäll.



Sen vill jag bara säga att jag älskar dom här skorna!



puss

HV71 hade bara tur!

Nu har jag och martin ätit jätte god mat hemma hos honom, har vart själva hela dagen och bara myst. Senare inatt ska vi till kallhäll och hämta hans pappa så det kommer bli mycket bil åkande senare.
Gårdagen kan man inte klaga på ska jag säga er! Blev en lyckad kväll hemma hos mooi!

Lite bilder jag snodde från mias och elins blogg.



Nej nu ska jag gå till martin och kolla på vipe out, tjiiiing!


Gale1

hahaha spåååååår!? eller? hahahahah ni missar något!

MED ALICIA!

Tjiing allesammans!

Sitter här med Alicia och har försökt plugga, det gick väl sådär men tror inte jag hade gjort så mkt mer om jag vart hemma... Alicia hoppade ifs in i duschen nyss så jag sitter här vid köksbordet och kollar runt.
Blir väl att träffa Regina och Cattis en snabbis lite senare? Sedan blir det mys med Elin och Mia och vidare på fest?

Juste! var även och fixade papper så att jag kan få övningsköra senare! Äntligen, haha.
Nej tror jag ska kila lite nu seeees <3


Bjuder på en gammal bild ;)

Natten

Blir bara ett snabbis inlägg för jag ska nanna i säng nu hade jag tänkt.
Inte hänt så mkt idag förutom att älskling kom hit ett tag och kollade på hockeyn med mooi! myyyys! Sen jobbar mamma inatt så är hemma alldeles själv, usch gillar inte att vara hemma själv på natten!

Nej god natt med er my lovers <3

Hjalmar Söderberg

Tjiiing! Sitter i skolan och har svenska ska skriva om någon författare och hålla ett föredrag om han/hon. Inte det roligaste kan jag säga! hehe.
Fint väder det är ute? njaaa hatar att det snöar! varför ska det bli så dåligt när det nyss hade blivit fiint? usch!
Tror till och med att vi slutar tidigare idag, men kommer dock sitta kvar efter skolan någon timme eller nått, känner att jag måste bli klar med vissa saker innan helgen, hehe.

Nejmen nu ska jag läsa lite om snubben Hjalmar! Peace!


NYTT I GARDEROBEN + ATT DIF VANN!




ååååh vad det är skönt att se djurgårn göra mål!!! haha usch vilka glädje skutt och skrik jag gjorde när dom gjorde sista målet!!

Köpte lite nytt till garderoben idag efter jag vart hos tandläkaren :)


Onsdag

SItter i skolan och har resurs.. men ska ta bussen till sthlm vid halv 3 för ska på något tandläkarbesök! usch, hoppas det kommer gå bra.

Ïkväll är det dans då! Äntligen!! sjukt taggad? eller nästan kommer bli iaf, var ju jätte länge sen sist. Sen får vi se hur mycket alicia pluggar idag? om jag ska hem till henne i morgon och plugga eller inte. Får hoppas att hon inte hinner så mycket, hehe.
Nejmen nu ska jag försöka skriva klart lite saker tjiiing

KOFTAN ÄR KÖPT PÅ GINA!

Till dig som är anonym, jag har skrivit flera gånger vart den finns, så sluta klaga på mig att jag inte svarar!

Men iaf, har precis ätit min middag som bestod av nudlar och nu ska jag in till köket igen och laga lite mat till mina små hundar (a' hatar att tingeling inte äter torrfoder...
Pratade en liten stund med älskling på telefon för en liten stund sen, och ååh vad jag saknar den filuren.

Om ett tag blir det plugga lite och kanske ut och springa! Och vet ni vad!?? jag verkligen ogillar att jag inte är på stadion och jobbar idag! Vill verkligen kolla på matchen!

Puss

3 månader


Älskling

Nu ska jag bara fixa mig lite sen går jag och möter martin vid ip där han är och kollar på sin bror som tränar. Kommer väl ett inlägg lite senare.

Puss


NYTT I GARDEROBEN



Skolan

Jag är i skolan igen efter ett antal sjuka dagar.. Det är ju inte så att man gillart kan jag ju säga, men vad ska man säga egentligen? Jag har ingen aning, finns inte direkt några bra ord. haha. Men iaf jag sitter och ska skriva ett hemprov som vi har i människan socialt och kulturellt......

Om ni kollar ut genom fönsterna nu så kommer ni se världens finaste vår-väder! SÅ UNDERBART! Man bah steeker.

Nej nu ska jag fortsätta att vara duktig i skolan
Tjiiing


BILDER FRÅN FREDAGEN



Nu ska jag iaf sova, godnatt!

Morgondagens måsten


Skola, om jag inte mår lika illa som jag gör nu
Ringa några salonger som Sussie rekomenderade
Lämna tillbaka en bok och låna en ny
Plugga, måste göra klart lite saker
Fixa till mitt rum lite




DET SUGER!

Yeees ni hörde mig, det suger! Allt suger just nu! Fast egentligen är allt så himla bra!! Men det är skolan som gör så att allt fuckar upp sig. Orkar ingenting, vill bara hoppa av typ, och nu vet jag inte ens om jag kommer in på frisören nu när min praktik blev oklart... Alltså jag orkar inte med det här med skola. Jag orkar verkligen inte! Och inte nog med att man är sjuk i jämna mellanrum.... I don´t like it!
Bläää!

Vill bara bort ifrån allt!


sbogefors.blogg.se

Tjiiing, min helg har vart super härlig! Det har både hänt det ena och det andra, det som man bara älskar på en helg såhär.
Nu sitter jag och kollar på en massa kläder som jag vill ha, blir väl att jag beställer lite idag (a' Men åhh vad jag hatar att det bara finns så stora storlekar kvar, inget passar mig!...

Nej nu ska jag leta vidare
tjiing

wooohoooo!

Sitter och väntar på att mia och resten ska hämta mig så vi kan åka hem till elin och grilla! Kommer bli sjukt niiice! Kommer kanske gå ner till mia eller något om vi inte är kvar hos elin.
Min hals och febern är fortfarande cp, men jag tänker banne mig inte sitta hemma en fredag! haha.
Får hoppas på att min älskling kommer till mig senare ikväll, vill inte sova själv (a' hehe.

Nej nu ska jag gå och fixa det sista innan dom kommer

Puss

Natten!

Pratade med älskling rätt länge i telefon ikväll, men det är så sjukt jobbigt att prata med min onda hals... Jag vet jag tycker faktiskt synd om mig!
Men nu ska jag borsta tänderna och nanna i säng.

p.s Alicia! jag drömda samma dröm som dig :O trodde på det på morgonen också! tänkte nästan testa om jag kunde! haha, sjukt verklig!

Puss

Give me daddy :)


HELT ONÖDIGT

Jag har strömavbrott! Helt otroligt jobbigt, tur att jag har min lilla data till älskling som fortfarande funkar men snart kommer väl batterierna att dö också.... Kul!
Satt och kollade på sex and the city och sen gick jag fram och tillbaka till mitt rum och sen bara slocknade allt....
SJUKT TRÅKIGT!

Träffade martin en liten stund igår, myyyys! Träffar han ju nästan aldrig nu på veckorna eftersom han jobbar.... suck!!
Och vet ni vad! jag måste bli frisk tills i morgon för då ska vi (dom bästa) grilla och ha det sjuuuukt niiice! Och sen på lördag ska jag fam. engström grilla och ha det mys.
Sååå bajjs på att vara sjuk!


SJUKLING!

Blääää! Hatar att vara sjuk! Har knappt kunnat sova inatt eller någonting, har inte lika mycket feber nu men halsen är helt åt helvete!

Ann sitter här hemma med mig och mamma och fikar, rätt trevliigt kan jag säga er!
Nejmen nu ska jag dra iaf ska dricka mitt vatten med massor av is i!
Tjiiiing

Godmorgon sjuklingen här!

Yees, tror aldrig jag mått så här dåligt på jag vet inte när! helt jukt dåligt och det är banne mig inte kul!
Vaknade vid halv 5 i morse av att jag höll på å frysa ihjäl ändå så sov jag med 2 tecken.. Min halv gjorde fruktansvärt ont så som den fortfarande gör var så täppt i näsan så jag knappt kunde andas. Men jag kunde knappt gå upp ur sängen heller... k'ndes som att jag skulle dö typ, iaf frysa mig till döds och spy på vägen..?
Så nu mår jag inge vidare och ipren och sånt skit hjälper inte!

Nej nu ska jag gå och lägga mig i soffan och kolla på alla Sex and the city avsnitt!

Ses

IPREN

Knarkar ipren..... inte kul... Nej nu ska jag sova god natt <3
Saknar min prins! <3

SJUKT!


Skön snubbe! hahah


SAKNAR DE GAMLA GALNA STUNDERNA!




Idag!

Hejhej, sitter och pluggar lite men tänkte ta en liten paus för att lägga in ett inlägg här i bloggen.
Vilken härlig dag det är! Så otroligt mycket vår, och vet ni vad mamma kom hem med???? Jo tussilago och blåsippa! SÅ NU ÄR DET VERKLIGEN VÅR! Äntligen!

Lyssnade på ett föredrag i 3 timmar idag i skolan, gick hem lite tidigare för jag inte mådde så bra, känner att jag börjar bli sjuk.... usch! Men innan jag kom hem cyklade jag ner på stan och tog en fika med Regina och Bea, det blev även min frukost, 1 ostmacka och 2 glas kaffe i det fina vårvädret. Kan nästan inte bli bättre.
Får se vad som händer idag och i morgon. Får se om jag går till skolan känner mig inte så frisk just nu. Halsen är cp, huvudet sprängs snart och känns som att jag kommer få feber vilken sekund som hellst... Inte kul.


DJURGÅRDEN!

Jappjapp då blev det 3-0 till DIF! ÄNTLIGEN SEGER! haha. Dom mötte ju som sagt Trelleborg och det var verkligen inte deras dag idag.
Och inte nog med det! Var ju skola idag också... usch! Inget jag gillar... Så nu är jag super trött men jag måste ut med hundarna sen äta något för jag har inte ätit någon middag en och vänta på att jag kan ringa martin. Jag måste hoppa in i duschen innan jag nannar i säng. Så det kommer sluta med att jag somnar runt 2 igen...

Nejmen nu kilar jag ut med hundarna tror inte dte kommer något mer inlägg ikväll, bilder kommer senare när elin lägger in dem!

Puss & Godnatt

FÖRÄNDRING

Som ni ser har det blivit stor förändring på bloggen. Hoppas den duger så länge.
Annars kan ni ju slänga in en röst på mig, nummer 9 på kajsas blogg!
Nej nu ska jag hoppa in i duschen och sen nanna ner i säng eftersom det är skola i morgon!.....

Puss

100 FRÅGOR OM MIG!

SENASTE:
1. Dryck: Kaffe
2. Telefonsamtalet: Älskling
3. SMS: Alex
4. Sång du lyssnade på: Telephone - Lady gaga & Beyoncé
5. Gången du grät: Kommer inte ihåg
HAR DU NÅGONSIN:
6. Dejtat någon två gånger: ja?
7. Har någon varit otrogen mot dig: HAHA
8. Har du varit otrogen: typ ? ja..
9. Förlorat någon speciell person: ja..
10. Varit deprimerad: ja
11. Varit så trött att du somnat sittandes: ja hehe
DINA TRE FAVORITFÄRGER:
12. Blå
13. Svart
14. Röd
I ÅR HAR DU:
15. Lärt känna en ny vän: Ja :)
16. Fått ditt hjärta krossat: nä inte i år
17. Skrattat så att du har börjat gråta: Ja haha
18. Träffat någon som förändrat ditt liv: Japp
19. Insett vilka som är dina äkta vänner: Ja..
20. Fått reda på att någon har pratat om dig: ja -.-
21. Kysst en kompis: japp
BLANDAT:
22. Hur många av dina msn-kompisar har du träffat : typ 90% av dom?
23. Hur många barn vill du ha: typ 2? (a)
24. Har du några husdjur: Ja, två hundar
25. Vill du ändra ditt namn: nej!
26. Vad gjorde du under din förra födelsedag: Var med dom bästa på allsång på skansen ;)
27. Vilken tid vaknade du idag: typ 13:00
28. Vad gjorde du igår runt midnatt: Var med massa människor!
29. Någonting som du längtar till: Sommarlovet
30. Senaste gången du träffade din pappa: 3 aril
31. En sak du skulle vilja ändra om ditt liv: Finns väl lite saker
32. Vad lyssnar du på just nu: TVn
33. Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens: japp
34. Vad gör dig irriterad just nu: Att de skola imorn :( och att jag måste plugga nu egentligen!
OM DIG:
36. Vad är ditt namn: Sarah
37. Singel/upptagen: upptagen
38. Stjärntecken: Lejon
39. Kille eller tjej: Tjej
40. Grundskola: Svanberga
41. Gymnasie: St:Eriks och nu Roden men har sökt till frisör...
42. Högskola: It's comming?
43. Hårfärg: brunt
44. Långt eller kort: kort... :(
45. Längd: 158
46. Vad gillar du gällande dig själv: min tatuering ;)
47. Piercings: 3 i öronen, näsan och naveln
48. Tattoos: JAPP
49. Höger eller vänster: Höger
DIN FÖRSTA:
51. Operation: typ ingen? om det inte räknas när dom tog ut 2 lavastenar ur mitt knä när jag var liten
52. Piercing: öronen
53. Tatueringen: Januari 2010
54. Bästa vän: 3 musketörerna och min 4e älskling
55. Sporten du gick på: Hästhoppning
56. Husdjur: hund
57. Vaccination du minns: Stelkrampsprutan i skolan USCH!
58. Konsert: Många men typ bsb, simple plan, mötley crüe, hoffmaestro mm..
59. Förälskelse: :)
60. Alkohol du drack: öl
JUST NU:
61. Äter du: ett äpple
62. Dricker du: kaffe
63. Är du på väg att: Plugga
64. Lyssnar du på: inget just nu
65. Väntar du på: sommaren
DIN FRAMTID :
66. Vill du ha barn: ja antar det
67. Vill du gifta dig: Om jag hittar den rätta
68. Karriär i åtanke: RIK
VAD ÄR BÄST MED MOTSATTA KÖNET?
69. Läppar eller ögon: ögon
70. Kramar eller pussar: Kramar&pussar
71. Kortare eller längre: Lääängre
72. Yngre eller äldre: Äldre!
73. Romantisk eller spontan: Spontan och lite romantisk :)
74. Snygg mage eller snygga armar: Lite av båda..?
75. Tatueringar eller piercingar: Tatueringar
76. Känslig eller inte: beror på
77. Ragg eller förhållande: förhållande!
78. Bråkstake eller tveksam: gullig bråkstake ;)
HAR DU NÅGONSIN:
79. Kysst en främling: Japp
80. Gjort något sjukt spontant: hahah jaa
81. Tappat glasögon eller linser:
82. Haft sex på första dejten: ja
83. Krossat någons hjärta: Ja?
84. Har någon krossat ditt hjärta: Ja?
85. Har du blivit arresterad: hahah
86. Dissat någon: Haha ja..
87. Gråtit när någon dött: Ja..
88. Gillat din killkompis (mer än som vän): Ja
TROR DU PÅ:
89. Dig själv: Ja
90. Mirakel: Ja
91. Kärlek vid första ögonkastet: Ja
92. Himlen: Ja
93. Tomten: Nej
94. Att kyssas på första dejten: Ja
95. Änglar: Tveksam, men ja
SVARA ÄRLIGT:
97. Haft mer än en pojkvän på samma gång: Nej
98. Tror du att det är möjligt att vara trogen hela livet ut: Ja
99. Vad kan du verkligen inte leva utan: Dans & musik
100. Att posta det här är din 100 sanning: Självklart

Ån precis vid mig!?!?!?! hahaha lite lätt översvämning!




RÖSTA PÅ MIG

Jappjapp nu är jag med i Kajsas tävling om veckans blogg, sö rösta på miiiig! :) hihi.. liitefinare.blogg.se

Kom hem från Martin för ett tag sen så nu ska jag och mamma ut och äta, kommer bli trevligt!
Kvällen igår blev väl helt okej men shiit vad trött jag var på slutet, kände mig som en grinig kärring! haha. Fast blev väl inte som jag hade tänkt mig ;) (....)

Lite bilder från när jag och My var ute och lekte i fredags


Kvällen

Tjeeenare!
Kvällen blir nog inte riktigt som planerat.... trodde det skulle bli myskväll med film och tända ljus, you name it. Men tror den kommer spenderas hemma hos borgan men det är ju ändå rätt okej.
Var ute och åt idag igen, ååååh vad gott det var!

Gårdagen blev helt crazy, hahahha. Kul hade vi och vissa gamla saker räddes ut, skönt! Kompis :) hehe.
Blir inte så långt inlägg här för nu e martin på väg för att hämta mig, och åh vad irriterad jag var! Försökte få tag i han i ca 45 min, ringde alla som martin hade ringt från min mobil. Allt va bara knas!

Nejmen nu ska jag dra iaf tjiiiiiing

Åh vad glad jag är!

Har precis ätit en jätte god middag med familjen Engström som bestod av grillad kyckling och kött med pommes, bea och sallad. Älskar grillat, älskar att våren börjar vara här på riktigt! Blir nog vara i nt ikväll med lite roligt folk, så det kommer nog bli najjs!
Vad ska ni göra ikväll?

Puss

Jag har ont i magen!

Vaknade lite senare en vad jag hade tänkt mig.. Men nu sitter jag här efter en nice kväll igår och ska skriva klart lite arbeten. Idag kommer min älskling hem! Blir nog att han hämtar upp mig etfer jobbet så åker vi hem till honom.

Tjiiing


Dancedancedance

dancedancedance and we dance again!

Kvällen

Tjiingtjiing, Mia, Elin och Emma kom nyss men Alicia drog för en liten stund sen....
usch vad knaas det var för ett tag sen, jag och alicia var på väg till stan för att hälsa på martin och kanske tatuera oss nästan gratis. Hoppas han blir snygg nu! Sen ville min lilla vän där borta att jag skulle komma in så vi kunde ta en promenad genom vackra sthlm. Menmen, jag slutade här, denise, manne och marcus kanske kommer också :)

Nu ska jag vara lite social med flickorna Puss

TORSDAG

Äntligen sitter jag här, ska skriva klart lite arbeten från skolan nu tänkte jag. Denise sov hos mig inatt! Sjuuukt mysigt! Sen pratade jag med annie i telefon, så himla kul. Var ju hur länge sen som hellst man pratade med henne! Så vi kom fram till att hon kanske kommer hit på lördag.
Och i morgon kommer älskling hem! ÄNTLIGEN!

peace

Glad dubbe

Sitter här med Denise och Elin och har det allmänt mys.. Mia, Alicia och Linnea var också här, men var tvugna att dra.
Var ju och åt på G och shiit vad gott det var! Älskar det stället! Nej nu ska jag inte tråka ut er mina älskade läsare.

Puss

Snabb uppdatering!

Tjenixen! Nu drar jag till G för att äta med tjejerna! Kommer bli sjukt nice och gott. Lite senare kommer Denise in till norrtälje och joinar oss. Får se vad som händer senare antingen försvinner vi någonstans eller så är vi på ett lite hemligt ställt :)

Puss

Wig Aveda, Birger Jarlsgatan 22



Åh vad jag hoppas att jag kommer in på frisör så jag äntligen kan få vara här!

Annie Zellner

Gosh vad jag saknar denna flicka! Var en evighet sen vi sågs! Inte OK.. Kan alltid hoppas att vi ses nu i dagarna när båda är lediga.

I morron blir det antagligen krök? Men vi får se det beror på om snyggingen ska dit eller inte. :)

Aja nu tror jag att jag ska nanna i säng. God natt


Kvällens låt

Åkte tillsammans med Alicia hem till snyggingen Elin där även Mia var kollade filmer och sånt myys. Länge sen det bara var vi 4! Måste vi göra om.

Här kommer iaf kvällens låt!


LITE NYTT

Jaa, som ni ser så har det blivit lite förändring här på bloggen igen.
Jag har även färgat håret och klippt mig, blev väldigt kort om jag säger så.... Usch jag vill inte ha kort hår! menmen så äre. Vet egentligen inte om jag vill gå på bio ikväll för det var senare en vad jag trodde och då kommer filmen vara slut runt efter 12 och vad kan man hitta på då? Jadu det finns väl många saker men då är alla redan igång....

Peace

Efter snö kommer solsken


Sitter ute på balkongen och solar i det fina vädret. Så sjukt mysigt! Sen ringde mamma och frågade om jag ville med på bio, Shutter Island, så nu har jag bokat biljetter och sånt. Kommer bli rätt mysigt bara mamma och jag, känns som att det kan behövas lite mor och dotter tid. Men efter det hoppas jag att det blir tid med flickorna!

Grattis till Emma som också fyller år idag!

Puss

BÅTEN



Bilder från festen


Nu är det måndag och det är fullt av snö....



Tjenixen, sitter hemma hos familjen Engström och har det allmänt mys med martin och hans föräldrar. Igår tog jag det väldigt lugnt, satt och kollade på film och skrev klart mitt reportage. Tror jag råkade somna i soffan oxå, haha. Vi skulle åkt till Jeppe men ingen av oss orkade direkt.

Lördagen blev helt kalas! Blev ju som sagt båten och sen fest! Så sjukt niiice, har dock inte fått några bilder och sånt en men, det kommer!

Och vet ni vad :o jag har tvättstuga idag och det låter inte kul, sen ska jag plugga.... på lovet! Kommer inte ha något liv fram till vi slutar! Och vet ni vad jag fick reda på mer? Jo min martin ska tydligen hem till sin bror och jobba i 3 veckor! och han kommer bara hem på helgerna.... kul? nej inte direkt....

PEACE

Är här där du inte är!

Jappjapp, sitter här och har det allmänt pansa kul, vad gör ni själv?
Firade pappa idag, han fick blommor och en tröja av mig :) Fikade och lite sånt där trevligt, blev upphämtad av Ida och åkte vidare hem till dom. Grattade pappa Engström också, hehe. Men nu sitter jag där det alltid händer roliga saker med dem näst bästa :D
Längtaaaar till i mirgon! Kommer bli sjukt niiice!

Puss

Lurades ni igår?

Tjiiing, ligger fortfarande kvar i sängen, klockan är 09.50 och jag är vaken!!!! haha. Men jag ställde klockan. Min kära pappa fyller år idag! GRATTIS till honom! Ska dit och fika och lite sånt vid 14.00 tiden.  Sen ett stort grattis till Martins pappa som också fyller år idag!

Det var en jätte mysig dag igår. Min prins kom till mig, vi hade det allmänt mys och nyfiken som jag är så gick jag och kollade efter påskäggen mamma hade gömt (a'.
Lite senare kom min bror och hans dotter, mamma hade lagat suuuuper god mat, "smördegsinbakad fläskfilé, potatisgratäng, sallad & bea" Det är nog det godaste jag vet.

Efter maten skulle barnen leta efter påskägg "Jag, Martin och lilla My" hihi. Måste säga att my är nog den sötaste ungen jag vet!

Jappjapp, i morgon häder det! Båten och sen till Mia och Emma! Kommer bli najjs. Längtar efter att ha min nya klänning och nya skor!!


0-0 ...






RSS 2.0